Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen

Helsingin Sanomat tänään A7 sivu  1

Ihana kadotettu, kaunis kirjoitus ihmisestä jonka näki ja jota ei saanut enää mielestään on osoitus,että kuinka paljon on valmis tekemään sen henkeäsalpaavan ja unohtumattuman ihmisen eteen. Olen aivan ällikällä lyöty.

Paljon töitä, paljon salia ja paljon ystäviä. Olen nyt kolmen viikon ajan omistanut mun elämän yhdelle asialle jota en kuitenkaan vielä aio paljastaa.Se vie kaiken mun ajan, mutta on toivottavasti sen arvosta. Ainaskin huomaan, että se pitää mut kasassa.

Jos sinulla on kaksi vaihtoehtoa; luovuttaa tai selviytyä niin kumpaa yrittäisit?

S



Kiire  3

Tänään on ollut kauhee ruuhka ja kiire kaikkialla. Duunissa oli ihan pommi ja mulla alko kunnon vitutus loppu vaiheessa. Sit seuraavaks ruuhkaa liikenteessä, ruuhkaa postissa, ruuhkaa ruokakaupassa. Mitä ihmettä on tapahtumassa? Mistä koloista noi ihmiset tuli ja miksi just tänään kaikki asiat pitää hoitaa?

S








Love it or hate it  2

Lauantai.

Paska fiilis, masentaa, ottaa päähän, itkettää, suututtaa ja kaikkea siltä väliltä.

Yritän siivota mut nukuin taas vitun kusipää päikkärit jonka takia olen kohmeessa. Noh imurointia vielä niin se on sit siinä. Sit saunaan...

Vituttaa koko lauantai, se että mulla on huomenna töitä ja ei mitään kivaa tänä iltana.

Vituttaa siis se että olen yksin ja silti olen varma, että en jaksaisi kenenkään seuraa just nyt näistä tuntemuksista johtuen. Voisiko olla sekavampaa?

Paska maailma. Paska et ihmisii kuolee, paska et mulla on tunteita, paska et en osaa koskaan tehdä mitään oikein ja paska et satutan itteeni koko ajan kaikilla maailman paskajutuilla ja syyllistän ja ja.

Susan

Edellinen