Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.



Lasiprismat katossa  2

Näin lampun. Pääasiassa siksi kun hani näytti. Kaunis lamppu, kirkasta metallia ja lasisia prismoja somassa harmoniassa.

Lamppujen valitseminen on kiehtovaa puuhaa. Siinä on niin monta elementtiä, niin monta tapaa ja suuntaa. Millanen se on ilman valoja, millanen valojen kanssa, millanen kaupan katossa just siin valossa ja millanen sitten sun kopissa just siin mihin sen tulee asettua. Ja miltä se tuntuu ajan kuluttua, huomaakos sen vaan sillon kun Joulusiivoo/Juhannussiivoo ja miettii et miks piti ottaa tollanen josta on NIIN vaikeeta saada sitä iänaikasta rasvapölyseosta irti. Vai herääks joka aamu ja aattelee et onpa soma lamppu. Ja talvi-iltana kun sen sytyttää ja kaakaomukin kanssa istuu sohvannurkassa ja katselee kun se tekee kivoja kuvioita kattoon.

Ihan kuin istun tässä nyt ja katson noita kahta kaverusta ja tulee hyvä mieli.

Onistukoon lamppuvalinta likikään yhtä hyvin.



Nisä kainalossa  1

Olen miettinyt useinkin tätä kun osa naishenkilöttäristä kertoo tuntemuksistaan kun "nisät on kainalossa". Tai rinnat. Tai tissit. Get the idea.

Enikeis. Tulin tänän ajatelleeksi olosuhteiden suosiollisella avustuksella, miltä moinen tuntuu. Mukavalta se tuntuu. Tosin, se tuntuu kyllä erilaisemmalta jos niitä on yksi tai kaksi. Tai eri nisät samassa kainalossa. Tai eri nisät eri kainalossa. Tai ylipäätään.

Tuntemus on varmaankin erilainen jos nisät tulisivat kainaloon muualta kuin ylhäältä. Tätä en pystynyt todentamaan, enkä varmaan ihan heti pystykään.

Ja sitten tulikin mieleeni että jos, niin kanakin olisi hana.