Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.


Hapankaalipaasto  3

Sänkypuheissa tuli puheeks kaalidieetti. Olis kuulemma erittäinki Tehokas™.

Tän mä uskon hyvinki. Jos mullei olis muuta kun kaalikeittoo muutaman ajan, varmaan laihtuis. Toisaalta, oon ollu hapankaalipaastolla jo hyvän aikaa, itse asiassa koko pienen ikäni. Eikä oo paino laskenu.

Huuhaata.


Bongabonga  3

Kaikkea sitä piikle ajallaan tekeekin. Se on tämä median vaikutus.

Ans ko kerron. Viime kesänä katsoin telkusta jotain kummallista autourosohjelmaa. Siellä oli jonain kulttuurikevennyksenä juttu Turusta. Kohtuullisen täyspäisen näköiset ihmiset kertoivat harrastavansa autojen rekisterinumerojen bongausta. Järjestyksessä, niinkun että 1, 2, 3, jne... 999. Ja 4 on sitten pelkkä 4. ei käy 964 tai 304 tai 400 tai 47. Et siitä vaan, järjestyksessä. ja yksitellen.

Ja kun ei kumminkaan muista mis on menossa ja millon, http://turunseudunrekisterikilpinumerotarkkailijoidenklubi.com/ tarjoaa paikan kirjauksille. 16 tarkkkailijaa (ha!) on saavuttanut kautta historian 999:n, kuulemma. Ei kyllä kerrottu kauanko mokomaan on keskimäärin mennyt. Ranella oli mennyt 1687 päivää. Joku Mara väitti 220 päivässä, ja vielä Savonlinnassa. Niinko 4,54 kilpee/pvä. Onkohan Mara taksikuski vai katsastushenkilö? Mut kuka nyt tällasessa huijais? Ja miks? Ja ketä? Tää onkin kuulemma herasmieslaji :) Tästähän sais kehitettyä ihan oman kyselytieteensä näemmä.

Mutta jos haluukin alottaa takaperin? Saaks piikletki? Mutta jos asuukin saksassa tjm mis on vaik viisnumeroiset rekkarit? Ei passaa ainakaan olla motivaationa et sais joskuskaan loppuun.

Mut, ei se perillepääsy vaan se matka.

Niijoo, 47 pitäis löytää.

Niin, ja ysi löytyy Pajerosta HK:n nakkitehtaan parkilta Lemminkäisenkadulta. Ihan vaan tiedoks.


Tähdenlento!  1

Näin aamusella, kun taivas oli vielä tumma turkoosi, oikein kirkkaan tähdenlennon.

Juu, ehdin toivoa.

Nyt sitten tulee verifiotua tämäkin asia, tuon kirkkaampaa ja selkeämpää tähdenlentoa tuskin näen toiste.

Joten, siitä vaan ja vassokuu. *istuu häntänsä vieressä ja oottelee*


Salukeja, salukeita  2

Se on piiklelle melkonen kokemus nähdä salukineitoja ihan elävänä ja liki. Miten sitä säärtä ja reittä voi riittää pilviin asti. Hissikö pitäis olla vai tikkaat?

Ei voi käsittää, mut voihan sitä ihailla maasta asti. Niin pitkästi kuin näkee.

Ei tollanen kyllä mahtais pysyä Pilven päällä. Menis kintut pilvestä läpi ja sitten olis mahasta kii ja varpaat riipis puunlatvoja.

Siinäkin kohtaa on siunauksellista että on Yhteensopiva ja Pilveensopiva.