Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.
Seuraava

Kurrrr klu klu kurr  3

Piha on liukas, pulu ei kaadu. ...siis mitä?! Ei pysty tajuamaan. Ensinnäkään Kukkei ei tajua mitä tekemistä liukkaalla pihalla ja pululla on keskenään.

Toiseksi Kukkeita huvittaa äärettömän paljon liukastuva pulu. Varsinkin, jos sillä on siivet, mut se ei tarpeeksi nopeasti tajua käyttää niitä. Tai sit se tajuaa levittää ne vasta ko makaa maassa, kattelee taivasta ja kelaa mitä kävi. Refleksin omaisesti ne siivet sitten lävähtää auki ja alkaa räpyttelemään. Sillon se pulu säikähtää, on ihan hukassa ja arpoo mitä nyt tapahtuu.

Kolmanneksi Kukkei on nähnyt kesällä kahvilan terassilla, ko pulu koittaa istuutua tuolin selkänojalle. Hetken se kujertelija siinä räpiköi. Sen naamalta voi lukea eri ilmeitä ihmetyksestä ja hukkaantumisesta aina epäuskoseen hölmistymiseen, ko se tajuaa että rautakangesta voi olla vaikea ottaa nahka-luutikuilla kiinni. Niin se pulu tippuu siitä tuolin selkänojalta, ko se oli niin liukas ja pululla oli jääny liukuestesukat kotiin. Elukokin oli paikalla, mutta se oli aika pahassa koomassa sillä hetkellä. Kukkei oli just saanu saikkua. Tavallaan tämä tapahtuma voi olla ollut tapahtumattakin.

Varomattomasti tuollaasten pulu-juttujen lateleminen vie yöunet.


Hoiakkaaaahmu  4

"Jackass numero kaksi. Totaalista urpokomediaa kukkeimmillaan." (Helsingin Sanomat, Nyt-liite, sivu 38)

Ainoa huomautus, et siel on kirjotusvirhe. Erisnimet kirjoitetaan isoilla alkukirjaimilla.. Niiko Kukkei.

Jos joku on mesessä varattu, ni voiko se koittaa sillä sanoa, että se on seurustelusuhteessa? Se oisi ovela tapa ilmoittaa tilansa. Sit vois olla, ettei kukaan muu tajuaisi sitä, ja itte ihmettelis, ko kukaan ei kirjota mitään koskaan. Toisaalta se on gyl ihan normaalia. Varsinki Elukolta, ko se ei vaan tajuu. Ei sille voi mitään. Nii, ja jos on aina mesessä poissa-tilassa, niin onko se sitä varten siinä, et on poissa koneelta vai et on koneella, mutta ihan lost? Jos vaan tuijottaa ruutua kooma päällä?

Mistä näistä tietää?


Seuraava