Kuolemasta

  • Kukkei

Ihmisellä taitaa olla yksi elämä käytettävänään. Ja se pitäisi käyttää hyvin ja niin, ettei jälkeenpäin kaduta, että jätti tekemättä. Eli siis aivan sama, kun ei sitä voi kelailla kuitenkaan jälkeenpäin.

Entäs jos on kolme persoonaa? Onko silloin kolme elämää, yksi kullekin persoonalle? Voiko silloin elää kolmoiselämää? Voiko silloin tehdä ja keritä kolme kertaa enemmän? Olisko silloin kolme kertaa kovempi kisakunto.

Jos yksi tykkää elää vauhdikasta elämää ja matkustella, yksi haluaisi viettää rauhallista kotielämää (Kuka sitä tahtoo? Minä. Et Haluu.) ja kolmas tahtoisi sitten vaikka urheilla, niin pilaako kukin toistensa elämät? Tai onko mahdollista elää vauhtiurheilijan kotielämää? Kylli! Maailman ympäri 80 sekunnissa kotisohvalla.

Tai voisiko kombinaation tuottaa niin, että baareista ja matkoilta kävelisi kotiin ja sitten vain makaisi kotisohvalla? Ensin olisi sitä tapahtumaa ja sitten urheilua ja lopuksi rauhallista - erittäin rauhallista - kotielämää. Tämä olisi täydellinen tila.

Kissaltahan kuluu aina yksi elämä, kun se selviää epäloogisesti vaaratilanteista. Jäisikö sitten kaksi elämää, jos vaikka kotisohvailija kuolisi tylsyyteen? Ja kuka olisi viimeiseksi jäljellä? Voisiko mummolassa kuunnella konemusiikkia ja valvoa öitä tallaten nurmea matalaksi?

Saisiko muistokirjoitukseen laittaa vain "Matkoilla, enkä varmasti palaa"?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus