RitiRatiRalla

  • Kukkei

Alppariin mä kaipaan niin taas uudelleen...

Jottei väsytystaistelu-uupumus pääsisi iskemään päälle Kukkei, Eluko ja TauTau lähtivät piknikille sunnuntaina. Kohteena ensin kauppa. Kovista yrityksistä huolimatta ostoslista sisälsi vain viinirypäliöitä, vesimeloonia, mehua, limua, vissyä ja pari suolaista piirakkaa. Ei se mitään. Viltit, retkihuovat ja reput kainaloon, huppu päähän, blehat silmille ja reippaasti menoksi. Tai ehkei niin reippaasti, mutta menoksi kuitenkin.

Ilma ei ollut morsian, mutta piknik kasattiin Alpparin nurzille, hieman syrjemmäksi niistä muutamasta muusta turvallisuussyistä. Vaiheilevan (olon) sateen takia perusleiriä siirreltiin muutamaan otteeseen puun alle ja alta pois erinäisen tavaraleviöitymisen saattelemana. Puun alla oli turvallisempaa, vaikkei TauTau sitä ymmärtänyt keskittyessään sbunkkifriikkeilyyn.

Etuvartioston ankka yritti tosissaan vahtia, ettei yksikään lokki tai sinipaitainen mies pääsisi yllättämään. Tavallaan se kuitenkin keskittyi enemmän ruohon ja sille heitettyjen ruokien mutusteluun nokka valk..vihreänä.

Jos poppoo päästiin yllättämään, suojautumiskeinona oli asettua kilpikonnapuolustukseen ja nato-asentoon. Korkea kilpikonnapuolustus ei saanut arvostusta.

Sade ei ottanut opikseen eikä Espoon mies/naisvahvistukset ikinä pääseet kolmikon turvaksi, oli pakko luovuttaa vallattu alue lokeille ja sinipaitaisille miehille ja siirtyä Espooseen.

\o/ Kukkei ja Eluko on niin parhaita hotellinpitäjiä! Yhdellä hotellilla kynittiin Espoolaiset varattomiksi. Me ollaan niin...sekai ;D

3 kommenttia

Kirsi

18.6.2007 11:16

Me ollaan niin hyvissä.. eiko hyvei! Ne lokit oli muuten tänään partios teidän kulmilla ja yritti blokata mun aamumatkan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukkei

18.6.2007 11:34

Ihunaaaaa!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus