Muistiinpanojen hyödylllisyydestä

  • Kukkei

Aamu, kahvia, ei kiirettä. Unisena tietokoneelle etsimään uutta elämää, kun edellinen elämä ei anna itsestään kuulua. (Taidan olla hieman kärsimätön.) Eli duunii, duunii, uutta duunii. Suffeliolotila.

Oon näköjään kirjottanut ylös päivämääriä, joilla on joku merkitys, mutten sitten millään muista mikä.. Pakosti mun kirjottamia, koska käsiala on tuttu ja muistan kirjottaneeni ne. Tekstikin soljuu iloisen epäloogisesti paperilla noudattaen tuttua kaavaa oikealta vasemmalle. Vaan kun tietäisi miksi olen ne merkinnyt.. Onkohan mulla jossain joku toinen muistiinpano, josta selviää näiden tarkoitus..?

Tai sitten on taas käynyt niin, että olen toiminut tiedostamatta sitä itse. Vähän niin kuin Elukon kulmakarvojen kanssa. Illalla ne ovat tallessa, mutta aamulla niitä ei ole. En muista tehneeni asialle mitään, mutta eipä ole ketään muutakaan kuka olisi riehunut pinsettien kanssa. Toisaalta Elukokaan ei muista nukkuneensa, joten voi olla, että hän on itse käynyt taistoon ylimääräisiä naamakarvoja vastaan. Se ei kyllä vaikuta todelliselta.

Mistä tietää, milloin on todellisuudessa ja milloin ei? Tänä aamunakin kesti kauan tajuta miksi nousin ylös, mikä päivä, mitä tapahtuu..

Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa jokin muistilappu ja liimata se otsaa, jotta muistaisi, mitä on tehnyt. Eli ei muistaisi.

Suomalaiset on varmasti siksi niin alakuloisia, kun ne saavat koteihinsa jatkuvasti laskuja. Jos mulla olisi firma, niin se lähettäisi asiakkailleen tasan pelkästään nousuja. Voisivatpahan iloisemmin :) "Hei, kulta. Taas tuli uusi nousu!"

2 kommenttia

Kirsi

20.6.2007 08:29

Huomasin juuri, että pyöräillessä laskut toimii toooosi hyvin. Nousut vastaavasti on hiton raskaita. Miten voi olla?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus