Aamut

  • Kukkei

Heräsin ennen aikojani. Pitäisi varmaan perustaa uskonlahko, joka kieltäisi heräämisen herätyskellolla. Saisi herätä vain, kun ei enää nukuta. Eli vasta, kun heräisi uskoon. Ja viikonloppuisin ei saisi tehdä työtä.

Ihana Elis... Eluko tuli aamukahville, jota ei voinut juoda, ja toi töihin. Kukkei koitti ajaa mahdollisimman monen toisen autoilijan alle ja pyöräilijän kylkeen, muttei onnistunut tänä aamuna edes siinä. Kahden sentin korkuiseen katkiveykseen kyllä onnistui kolauttamaan lujaa. Tai sitten Elukolla ja Kukkeilla kolahti yhtäaikaa takautuvasti.

Duuniin ja pakkoaamupalaa. Käsi täristen juustoa leivälle, jota ei tee mieli, mutta pitää syödä jaksaakseen. Tai siis ei tarvitsisi..

Poistuessani ruokalasta kulman takaa tuli sinipaitainen mies! :O Pieni paniikki, kun hän tervehti.. Sadasosasekunnissa kävin läpi paniikin, pakokauhun ja tulevan tuskaisen loppuelämäni. Nyt ne on mut kiinni saanu! Mutta sinipaitainen mies olikin työkaveri.

Pakkopullaleipä työpisteelle homehtumaan ja vettä taukohuoneesta. Herään todellisuuteen, kun joku tulee huoneeseen sanoen "Mä seuraan sua, ihihihih!" Taas pieni pakokauhu ja poistumisteiden kartotus. Kyseessä oli toinen työkaveri, joka oli myös ollut ruokalassa hetkeä aikaisemmin.

Huppu päähän ja pakoon työtodellisuutta. Miksi pitää olla työkavereita?

Mikäköhän silmässä on, kun se on kipiä, turvoksissa ja punatäpläinen? Kuulin juttuja viikonloppuna, että kaikki tiehyet päässä ovat yhteydessä toisiinsa. Johtuisiko siitä?

Hali Eluko! Ja Ella! Ja TauTau! Ihan parasta :) Pelastetaan taas Vantaan puolihullut 18-vuotiaat tamppaamasta heinikkoa...

3 kommenttia

Kirsi

18.6.2007 08:18

Noh noh, nyt on joltain unohtunut vainupoliisien kolmas sääntö: "Älä pidä muita työkavereita". Mitääääää?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukkei

18.6.2007 08:34

Eieiei, ei ne ole mun työkaverita, niitä vaan kutsutaan sellaisiksi... xD Mitäs siitä selittelystä taas sanottiinkaan....

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus