Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

Cirque de Soleil Delirium 25.9.2007  1

En oikein tiennyt mitä odottaa, joten oli kivaa, kun kaikki tuli "uutena". Silmiähivelevää visuaalista taidetta, tarpeeksi kovaa soitettua, monenlaista musiikkia ja esiintyviä taiteilijoita. Aika humpsahti nopeasti, kun oli paljon katsottavaa. Nice. Pari elementtiä olisin esityksestä poistanut, mutta en niitä tähän nyt laita, menisi sensuurin piikkiin. :)


Syksyinen Praha.  3

Kotona taas! Olin kolmatta kertaa Prahassa (aina eri porukalla). Hyvin sitä paikat muistaa ja pystyy liikkumaan julkisillakin minne vain. Hintataso hyvin alhainen, joten herkuteltuakin tuli (liikaakin). Syksyinen Praha oli vähän kosteahko, mutta lämmin. Paljon tuli nähtyä ja nautittua joka hetki lomasta. Kiitos loistavan matkaseuran, joka minut sinne vei. <3 Mihinhän sitä seuraavaksi lähtisi...


Poisonblack 1.9.2007 Virgin Oil  6

Pitkästä aikaa Poisonblackin keikalla. Heviguru Ville Laihiala hoitaa nykyään vokalistinkin tehtävät. Vielä edellisellä näkemälläni keikalla oli mikrofonin varressa maailman komeimman lauluäänen omaava J-P Leppäluoto Charonista. Keikka jees, soudit keikkapaikasta johtuen vähän puuroa. Bändi oli ilo niin silmille kuin korvillekin. Silti jään odottamaan innolla Charonin tulevia keikkoja, mennee keväälle -08.