Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.


Suklaabrowniekakku  3

Koska kotonani on tällä hetkellä potilas, katson asiakseni hemmotella potilasta säännöllisesti. Tämä varmasti nopeuttaa parantumistakin tai ainakin parantaa mielialaa.

Tämän tein ihan hetken mielijohteesta, kun helpon ohjeen löysin.
Älyttömän hyvää, runsaasti kaloreita ja taikina oli ihanaa.

Pienenä vinkkinä, sulatettua suklaa-voi-seosta ei kannata lusikoida suoraan kattilasta suuhun. Se piti todeta kaksi kertaa. =/

Njam.
Njam.

Kuntoilua  1

Nyt se on sitten saatu, nimittäin rutiini päälle kuntosalilla käymisessä. Aivan loistava fiilis käydä heti töiden jälkeen huhkimassa salilla, ihan omaan tahtiin.
Sali sopivasti kotimatkan varrella, joten ei tarvitse erikseen raahautua minnekään, sitten nimittäin jäisi käymättä.
Kotiinkin salilta kelpaa tulla, valmiiksi katettuun pöytään. Miehellä on luumurtuma, mutta raasu silti tekee kotitöitä pyytämättäkin. <3


En olekaan ihan 100 % hirviö?  2

Lauantaina oltiin lähdössä liikenteeseen ja kävelin taloyhtiön mattotelineen ohi. Ihmettelin, että mitä se pikkuskidi tuijottaa sitä mattotelinettä? Jätkä oli koko kielen pituudelta kiinni siinä putkessa. =D
Ajattelin että siitäs sait ja siinähän olet. Ja kävelin pois.
En päässyt kuin autolle asti ja sydän suli, se on taloyhtiön mukavin poikalapsi eli kävelin niiden ovelle, soitin ovikelloa ja pyysin isää ottaman lämmintä vettä mukaan. Jos kyseessä olisi ollut joku niistä pahimmista riiviöstä, siihen olisin jättänyt.
Sitä ennen kysyin kaukaa pojalta (en pystynyt katsomaan veristä kieltä läheltä) oletko pahasti kiinni? Vastauksena vaisu nyökäytys.
Muistan hyvin omasta lapsuudesta, miten jäin todella tiukasti kiinni aidan metalliseen karmiin. Äiti huomasi tilanteen ikkunasta ja tuli vesiämpärin kanssa pelastamaan lapsosensa. Myös auton ovenkahva ja postilaatikko tuli testattua. Auts.
Meistä varmaan lähes jokainen on jäänyt talvipakkasilla kielestää kiinni johonkin metalliseen? :)