Leffoja

  • Sinitsu

Joulun pyhinä käytiin katsomassa kotimainen Blackout. Ei ollut oikeastaan mitään ennakkokäsitystä leffasta, mutta kotimainen kun kerran on, jo sen perusteella oli listalla.
Koko leffan ajan arvoitus ratkaisusta säilyi hyvin, eikä edes arvaamalla osunut oikeaan, siis syyllisen suhteen. Eli ehdottomasti suosittelen.
Asia, joka myös positiivisena osui silmiin, oli maskeeraaja. Kaikki naisnäyttelijät olivat meikattu varsin taidokkaasti.

Lauantaina vuorossa Rööperi. Jo pelkästään houkutteleva näyttelijäkaarti veti puoleensa. Valitettavasti tosin tässäkin elokuvassa yksi kotimainen miesnäyttelijä, jota en kerta kaikkiaan voi vaan sietää.
Leffa oli tehty löyhästi kaupunginosasta kertovaan kirjaan tukeutuen. Tom Sjöberg oli "hyvin" pedannut itsestään leffaan lähes sankarin roolin ja lopulta suht ruusuisen kuvan. Sattumoisin sitten Ilta-Sanomissa olikin hänestä leffaan liittyen juttua, nykypäivän tilanteesta.
Viihdyttävä leffa, suosittelen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus