Rippituoli

  • 18 v nainen

Ajattelen usein millaista...  8

Ajattelen usein millaista olisi nussia vielä viimeisen kerran exääni. Emme ole hyvissä väleissä, mutta fantasioin usein että hän nussisi minua vielä kerran kunnolla. Ja toivon että hän miettisi samaa..


  • 27 v mies

Minulla on suuria...  8

Minulla on suuria vaikeuksia keskittyä vain yhteen naiseen kerrallaan. Tälläkin hetkellä on säätöä kolmen eri naisen kanssa, joista ainakin yksi on selvästi tositarkoituksella liikenteessä. Lisäksi on satunnaiset panot, eilisen kostean illan jälkeen päädyin taas kerran ennalta tuntemattoman naisen sänkyyn. Ei ole kovinkaan reilua näitä naisia kohtaan, mutta en vaan mahda itselleni mitään.


  • 19 v nainen

Olin aikaisemmin...  16

Olin aikaisemmin kylälutkan maineessa, vaikken ollut harrastanut juurikaan seksiä. Pakenin ulkomaille vuodeksi, panin viikonloppuisin tuhannen kännissä, tunsin olevani onnellinen ja elossa. Nyt kotipaikkakunnalle palatessa huomaa, että vaikka olen täysin rauhoittunut, ystäviä ei ole jäljellä. Oma kulta toiveissa, mutta kukaan ei ota enää vakavasti. Kyllä surettaa kun viikonloputkin menevät yksin.


  • 31 v mies

Tunnen oloni niin...  12

Tunnen oloni niin yksinäiseksi ja surulliseksi. Haluaisin niin paljon läheisyyttä ja rakkautta vaikkapa kadulla kulkevista kauniista naisista. Masentaa kun kotona on vaimo ja 3 lasta!


  • 30 v nainen

Olen reilun vuoden...  17

Olen reilun vuoden seurustellut nykyisen mieheni kanssa. Rakastan häntä syvästi, mutta elämme etäsuhdetta. Tuntuu, että olen seksissä kyltymätön. Meillä on myös paljon muuta hyvää, kuin pelkkä seksi, vaikka onkin yksi parisuhteen perus edellytys. Näemme 1-2 viikon välein paivästä muutamaan kerralla. Viimeksi kerkesimme nähdä sen reilun vuorokauden ja harrastimme seksiä sen 4 kertaa. Seuraavaan kertaan olisi taas viikon odotus tiedossa. Masturboin päivittäin ja useamman kerran päivässä, mietin silloin mm. työkavereitani ja entisiä kumppaneita. Nyt olen miettinyt vakavissani, jos hankkisin itselleni petikaverin tauoille, kun en miestäni näe. Taitaa olla lopun alku, jos näin käy. Taidanpa olla jonkin sortin nymfo....


  • 25 v mies

Olen seksi-riippuvainen...  8

Olen seksi-riippuvainen, Peli-riippuvainen, Päihde-riippuvainen(EX nykyään), Adrenaliini-riippuvainen. Hakeudun tahallani jatkuvasti hulluihin tilanteisiin, koska vaara, ja potentiaalinen fyysinen tuska kiihottavat minua. Kiihotun lääkärin vastaan-otolla, jos tiedän että edessä on tuskallinen operaatio, enkä pääse pakoon, vaan joudun makaamaan kidutettavana. Nänni-läväristä minua peloteltiin miten sattuu, minä vain nautin siitä. Olen erittäin jännitys-hakuinen ja täysin takuulla syntisin.


  • 26 v mies

Olen pettänyt...  13

Olen pettänyt avovaimoani useamman maksullisen naisen kanssa, enkä kadu ollenkaan oikeastaan kadun rahan menoa.


  • 35 v mies

En uskalla riisua...  7

En uskalla riisua vaatteita kun menen nukkumaan kun luulen että minua seurataan. Kavereiden kesken on helppo vaikkapa saunaillassa heittää pyyhe pois mutta ei yksin. Kiitos!


  • 21 v mies

Miespuolinen ystäväni...  13

Miespuolinen ystäväni on alkanut kiihottaa minua sen jälkeen kun hän aloitti bodausharrastuksen. Hän on minua pidempi, hänellä on erittäin suuri ja komea siitin ja nykyään hän on itseäni huomattavasti lihaksikkaampi ja vahvempi. Tykkään katsella häntä riisiutuneena ja ihailla kiinteää ja voimakasta vartaloa.

Minulle kävi samalla tavalla myös teini-ikäisenä, jolloin ihastuin parhaani kaverin vartaloon. Yleensä kuitenkin fantasioin naisista, lihaksikkaista sellaisista tosin.


  • 70 v mies

Niuhot työkaverit...  18

Niuhot työkaverit vaativat, että työpaikalle tuotavan kimppakahvipaketin pitää olla Juhlamokkaa. Olen monta vuotta vienyt Kultakatriinaa taikka jotain muuta halpiskahvia Juhlamokan pussissa. Kahvin keittovuorollani sujautan painettoman pakettini peltipurkkiin ja vedän ruksin vihkoon, josta ilmenee minun taaskin tuoneen kahvia loppasuille.


  • 19 v mies

Haluaisin mennä...  14

Haluaisin mennä ravintolaan mutta en uskalla jos vaikka ihana pullukkatyttö pyytää tanssimaan. Mulle tulee armoton stondis vaikka kaupungilla jos näen ihanan pullukan tytön. Mitä sitten seuraisi jos joutuisin sellaisen lähelle tanssiessa. Sit kyllä tulisi housuun.


  • 45 v mies

Olen alkanut katselemaan...  12

Olen alkanut katselemaan musavideoissa esiintyviä poppari-poikia "sillä silmällä". Aluksi epäilin, että kyse on jostain sukupuoli-identiteetin häilymisestä, joka johtuu kenties ikääntymisestä ja hormonitoiminnan heikkenemisestä. Asiaa tarkemmin harkittuani olen kuitenkin kallistunut sille kannalle, että kyse ei missään nimessä ole tästä, vaan musavideoihin on alettu ujuttamaan moisia ristiriitaisia tuntemuksia herättäviä tekijöitä, jotka vaikuttavat jopa ihan meihin normaaleihin heteromiehiin. Kieltää pitäisi moiset pop-busineksen temput ja korkealla äänellä laulavat popparipojat, jotka pukeutuvat valkoisiin housuihin ja katsovat vasikansilmin suoraan kameraan.


  • 22 v mies

Kait minäkin kehtaan...  9

Kait minäkin kehtaan tunnustaa kun nuoremmatkin. Ne näyttää niin ihanilta ne yli 60 v naiset varsinkin jos on lihaa luitten ympärillä. Ja tosi ihanalta ne tuntuu, ihanan ja kiihoittavan pehmeiltä. t. ihailija


  • 19 v nainen

Mietin aina esimerkiksi...  13

Mietin aina esimerkiksi puikkojäätelöä syödessä, että se on penis jolta otan suihin. Yleisillä paikoilla jäätelön syöminen on etenkin aina viihdyttävää.


  • 70 v mies

Joku oli kirjoittanut...  14

Joku oli kirjoittanut laulunsanat, jossa kerrottiin, että poika on tullut takaisin kotiin ja poika on taas lauteilla. Luulin monta kuukautta, että tyyppi on joku viikonloppuisä, jonka poika on tullut maailmalta kotiin. Meinasin kommentoida tyypin laulunsanoja ja ihmetellä, että mikä siinä on niin hienoa jos poika tulee kotiin. Onneksi en mennyt munaaman itseäni. En myöskään ymmärrä termejä, maalaminen, karvaminen ja hattutemppu. Vihaan lätkää ja fudista.


  • 25 v nainen

Joskus 19-20-vuotiaana...  7

Joskus 19-20-vuotiaana annoin eräälle pojalle chatissa varameseosoitteeni ja laitoin sinne keskustelukuvakkeeksi netistä löytämäni amerikkalaistytön kuvan ja väitin sen olevan oma kuvani. Feikkasin näin muutamia kuukausia, kunnes omatuntoni alkoi soimata. Olimme vaihtaneet puhelinnumeroita (annoin hänelle varanumeroni), joten laitoin hänelle viestin (varsinaisesta numerostani) muka kaverini nimissä, että olen tehnyt itsemurhan ja ilmoitan vain asiasta. Jostain syystä asia on nyt pyörinyt mielessäni, ja haluaisin pyytää anteeksi.



  • 32 v nainen

En ole tottunut...  4

En ole tottunut käyttämään kipulääkkeitä koskaan ja kahden leikkauksen takia olen joutunut niitä käyttämään. Mua alkaa väsyttää paljon ja tulee ihan epätodellinen olo. En ole aina ottanut lääkkeitä kipuihin, vaikka särky on ollut kovaa. Eli en tajua lääkkeiden väärinkäyttäjiä. Kuinka joku voi haluta olla siinä kauheassa tokkurassa? Onneksi pääsen pian takaisin töihin. En halua enää koskaan joutua käyttämään mitään lääkkeitä! Minut jouduttiin leikkaamaan kaulasta ja jalasta, sain ikuisen kammon lääkkeistä.


  • 27 v mies

Oon pannu viikon sisään...  7

Oon pannu viikon sisään kolmee eri muijaa. Huomiselle ja sunnuntaille on jo sovittu "treffit" ja kyseessä tietysti eri mimmit. En enää viitsi kertoa ystäville kaikista kumppaneista. En edes erityisemmin pidä yhden illan jutuista, mutta en osaa myöskään kieltäytyä niistä.


  • 70 v mies

Menin tässä yksi...  18

Menin tässä yksi päivä käymään Klaukkalan Hessumobiilissa asioilla. Kaksi mopopoikaa tupakoi melkein keskellä ajoväylää ja eivätkä halunneet antaa tilaa autoilijalle. Pääsin kuitenkin parkkikselle ja mennessäni kauppaan näin poikien irvailevan minulle.

Tein ostokseni ja menin autooni. Istuin ja tuumin kostoa, jotain pitäisi tehdä, jotta vanhempia herrasmiehiä jatkossa kunnioitettaisiin. Huomasin, että pojat lähtivät ajoväylälle pysäköityjensä mopojensa luota videovuokraamoon.

Silloin päätin iskeä. Otin autosta puhtaan koirankakkapussin ja etsin pikaisesti parkkiksen laidalta tuoreen ja mehukkaimman koiranpaskan pussiini. Ajattelin hieroa tuotteen mopokypärän sisälle taikka visiiriin, mutta sääli voitti ja niinpä vain voitelin kaasukahvan alapinnan koiranpaskalla.

En jäänyt katsomaan, mikä vaikutus tempullani oli, mutta jotakin sairaaloista tyydytystä kolttosestani sain.