Rippituoli

  • 16 v mies

Sain erään ihravuoren...  58

Sain erään ihravuoren karkotettuu jonku kehitysvammasen albiinon kimppuun ja VOIN KERTOO et siit jannust ei kuulemma paljoo oo jääny jäljelle se jälkeen kun se ruma huoranaama oli mätkiny sitä albiinoo tisseil, puukol, sahal, nänneil, virtsakatetril ja dildolla (noin viikon ajan). Hävettää vähän, ku en kertonu sil albiinolle, et se mun entinen horo on niin väkivaltainen.


  • 27 v nainen

Leikkasin ripsiäni...  29

Leikkasin ripsiäni saksilla siinä toivossa, että ne kasvaisivat pidemmiksi ja tuuheammiksi. Ja kyllä, olen blondi.


  • 25 v nainen

Mieheni on edelleen...  24

Mieheni on edelleen neitsyt. Hänellä on ikää 31 vuotta ja olemme seurustelleet 4,5 vuotta. Välillä hän kyllä yrittää ottaa asian puheeksi, mutta tyrmään sellaiset keskustelut. Nyt olen alkanut miettimään, pitäisikö minun tehdä asialle jotain.


  • Anonyymi

.Olen teeskennellyt...  39

.Olen teeskennellyt itseni mielisairaalaan,kertomalla psykiatrille riipaisevia tarinoita minua kohdanneesta trakediasta,jossa menetin perheeni.Päästkseni sairaalaan olin kertonut olevani vakaassa aikeessa tappaa itseni.Tämän kaiken kertoessani olin hyvin asiallinen ja koostunut,eli psykiatri ei epäillyt tarinaani hetkeäkään.Halusin sairaalaan tyydyttääkseni uteliaisuuteni hullujenhuoneesta ja nähdäkseni millainen paikka se on.Olen erittäin vakuuttava ja taitava manipuloija.Olin sairaalassa 3viikkoa ja sairaslomaakin tuli 3kk eli sen minkä työnantaja maksaa


  • 31 v mies

Minulla on maailman...  100

Minulla on maailman ihanin avopuoliso! Yhdessä ollaan oltu viisi vuotta ja pian pitäisi jo mennä naimisiin. Uskoani kestävään, täydelliseen avioliittoon lisää erityisesti puolisoni kiintymys minua kohtaan.

Tässä muutama esimerkki:
Baari-illat tai yleensäkin omat menoni on karsittu kymmeneen kertaan vuodessa. Jos olen tällöin ulkona myöhään,tarkistussoitto/kotiinkutsu tulee aina täsmällisesti 03:30. Kotona odottaa luonnollisesti puolentunnin kuulustelu mm. aiheista: juttelinko naisten kanssa, tanssinko naisten kanssa, tanssiko läheisyydessäni naisia, juttelivatko kaverini naisten kanssa, pyysikö joku nainen jatkoille. Turhat aiheet kuten "oliko kivaa" karsitaan pois ajan säästämiseksi.

Jotta voisimme viettää aikaa yhdessä mahdollisimman paljon, puolisoni ei ole lähes missään yhteyksissä omiin kavereihinsa. Jos jotain kissanristiäistä ilmaantuu, hän menee vain ja ainoastaan silloin kun olen itse poissa. Esimerkiksi hän perui n.200€ viikonloppumatkansa (saamatta rahojaan takaisin) vuorokautta aiemmin, koska oma menoni peruuntui. Kiintymyksestä kertoo myös riitelymme aiheista: saanko käydä yhdellä oluella arkipäivänä kaverini kanssa (klo 18:00-20:00) tai miksei hän voi tulla mukaani firman pikkujouluihin.

Harrastuksemme tulee olla yhteisiä, kavereideni luona pitää aina käydä yhdessä ja jopa vaateostoksilla yksin käyminen ei ole suotavaa, jotten ole vahingossakaan kontaktissa vieraiden naisten kanssa.

Voiko enää parempaa kumppania olla?

Saattaa kuitenkin olla itkun paikka edessä kun vihkisormuksen sijaan etsin kiivaasti omaa yksiötä, olen arvioittanut kotimme myyntiarvon ja miettinyt alustavaa omaisuudenjakoa. Eron hetki koittaa Kirkastussunnuntaina. Taitaa puolisolleni kirkastua tuolloin, että hääpuvun ostolla ei olekkaan enää niin kiire...


  • nainen

Kävipä viime...  32

Kävipä viime viikonlopun juhlinnassa niin, että avomieheni soi seuraansa lähinnä vain ystävillensä. Minä seuran- ja melkoisesti muunkinlaisen huomion puutteessa karkasin ja etsin komean bodarin, jonka kanssa siirryimme rauhallisempaan paikkaan. Hän nuoli minulle ihania orgasmeja, jonka jälkeen kiitin kauniisti ja lähdin muina naisina etsimään seuruettamme.
Olipa mukavaa!


  • 38 v mies

Jipii, kesän flirttailut...  28

Jipii, kesän flirttailut 19v siivojalomittajan kanssa ei menneet hukkaa, tänäaamuna rakasteltiin firman kellarissa. Eikä kaduta yhtään!!!


  • 29 v mies

Tyttöystäväni paras...  32

Tyttöystäväni paras kaveri ei ole koskaan ottanut suihin mieheltä. Pienessä kaljassa sitten yhdessä oleessamme tyttöni halusi näyttää miten se tehdään ja otti minulta suihin kaverinsa katsellessa. Ei siinä mitään mutta tyttöni sanoi kaverillensa että nyt hänen vuoro kokeilla ja tästä kaverista olen ollut kuumana miljoona kertaa..Ei siinä mitään laukesin toistamiseen oman tyttöni katsellessa vieressä. Muijani kaverilla on oma mies mutta tämä jääköön meidän keskiseksi salaisuudeksi.


  • 28 v nainen

En uskalla mennä...  19

En uskalla mennä Chatcityn Lepakkoluolaan, käyn melkein joka ilta kattomas, ketä siellä on.. Mutta en uskalla. Tiedän, tyhmää =)


  • 19 v mies

Nuolemme poikaystäväni...  19

Nuolemme poikaystäväni kanssa toistemme pyllyjä! ja välillä syömme toistemme kakkaa. kerran viettäessämme juhannusta tarjosimme ystävillemme kakasta tehtyä muhennosta.


  • 27 v mies

Yritin tappaa itseni...  57

Yritin tappaa itseni joitain vuosia sitten. Heräten sairaalan teholta. Jätin jälkeeni viimeiseksi tarkoitetun viestin.


  • 45 v mies

Oltiin vaimon kanssa...  49

Oltiin vaimon kanssa Yyterin dyyneillä pari viikkoa sitten. Otimme aurinkoa rauhallisessa sopukassa. Jossain vaiheessa kädet lähti vaeltamaan pitkin vaimoni vatsaa, rintoja, kaulaa, reisien sisäpintaa. Hän puolestaan hyväili etumustani. Oli kiihottavaa sormettaa vaimolle orkku, hän teki saman aikaisesti sen minulle.
Ehkä joku näki, mutta mitä siitä.


  • Anonyymi

Olen pari kk säätänyt...  19

Olen pari kk säätänyt salaisesti. Ympärilläni pyörii muitakin tarjokkaita eikä puolisoani näemmä kiinnosta pätkän vertaa. Olen siitä hänelle jopa maininnut. Taitaa olla ajan kysymys kultaseni, että meillä ero tulee, sinä et ole tässä suhteessa ollut enää hetkeen mukana. Kaduttaako sitten jälkikäteen?? Olisit tehnyt jotain AJOISSA!


  • 32 v nainen

Näin se ulkokuori joskus...  134

Näin se ulkokuori joskus valehtelee...olen sosiaalialalla, mutta:

Olen, pettänyt, valehdellut, varastanut, kokeillut huumeita,käyttänyt mielialalääkkeitä väärin, nainut työkaveriani, molempia sukupuolia, ajanut humalassa, ollut putkassa...hakannut seurustelukumppaneita ja pisteenä I:n päälle saanut varoituksen isännöitsijältä.


  • 29 v nainen

Ihastuin ja rakastuin...  31

Ihastuin ja rakastuin periaatteiteni vastaisesti varattuun mieheen-nyt ei auta kun kärsiä!!


  • 22 v nainen

Pääsin vihdoin...  15

Pääsin vihdoin psykologille pitkään jatkuneen masennuksen takia. Ajattelin että voisin ensimmäistä kertaa elämässäni puhua jollekin toiselle ihmiselle rehellisesti omista tunteistani. Sitten kun pääsin sinne, menin sen tädin edessä ihan lukkoon ja latelin sille käytännössä samoja valheita, mitä oon kertonut perheelle ja kavereille viimeiset kymmenen vuotta. Ihan turha reissu siis.. Enkä seuraavalla käynnillä kehtaa varmasti kertoa, että viimeksi puhuin soopaa. Vihaan itseäni entistä enemmän.


  • 28 v nainen

Olin baarissa ja lähdin...  46

Olin baarissa ja lähdin jatkoille jonkun miehen hotellihuoneeseen ja harrastimme seksiä. Mies oli toiselta paikkakunnalta kotoisin ja joutui aamulla lähtemään aiaisin takaisin kotiinpäin. Hän antoi minun jäädä vielä nukkumaan hotellihuoneeseen. Kun mies oli lähtenyt, tyhjensin baarikaapin sisällön laukkuuni ja häivyin vähin äänin. He hee!


  • 30 v mies

Urospuolinen koira...  25

Urospuolinen koira kiinnostui jalastani ja heitti koreografian eläimellisestä koiraseksistä jalkaani vasten.

Oliko koira homoseksuaalinen vai onko minulla homofobia? Näytti nimittäin yököttävältä. Yritin kyllä sanoa sille, että kyllä sun pitäs Musti etsiä jonkun toisen koipi, tältä koivelta ei nimittäin heru.


  • 30 v mies

Himoitsen avovaimoni...  10

Himoitsen avovaimoni parasta ystävää , väitän että en pidä hänen seurastaan vaan sen takia että ei tulisi ,avokin mielestä, ikäviä hölmöilyjä tehtyä tai ehdotettua.He ovat harrastaneet joskus naisten keskeisiä "leikkejä".
Kumminkin toivon että tapaisimme hänet.Nyt olisi kesällä yhteinen tapaaminen , pitkään aikaan , ja tiedän että tulen yrittämään jotain....


  • 23 v mies

Olen kirjastokortin suur...  25

Olen kirjastokortin suur kuluttaja, mutta en lähes koskaan onnistu palauttamaan lainojani oikeaan aikaan vaan ne ovat yleensä vähintään sen päivän myöhässä. Kännykän muistutustakin on kokeiltu yms. 20centtiä ei nyt kuulosta niin pahalta, mutta vuodessa.. Tällä kertaa laskua oli sitten muutamasta kirjasta 3e, enkä kehdannut maksaa sitä lähi kirjastooni vaan oli pakko mennä toiseksilähimpään maksamaan ne sakot. Nyt helpottaa. ;)