Kustaa Vaasassa on tarjolla lihapullia sekä Mannerheimin lempiruokaa, vorschmackia.
18.4.2018

SYÖ! Helsinki: Kustaa Vaasa iskee pöytään suomalaiset perinneherkut

SYÖ-viikolla on tarjontaa myös perinteisempään makuun. Kustaa Vaasassa syödään nyt kympillä lihapullia pippurikastikkeella sekä Mannerheimin lempiruokaa vorschmackia. Vorschmack on todellinen suomalaisklassikko, johon tulee lammasta, nautaa, porsasta ja rasvasilliä. Lihaisa herkku…

Say Cheese -burgerista ei puutu juustoa tai makua. Pihvi ja sämpylä ovat paikallisilta tuottajilta.
17.4.2018

SYÖ! Turku: Lone Starissa panostetaan hyviin raaka-aineisiin

SYÖ!-kampanjan ensikertalainen Lone Star on käynyt muutaman viime vuoden aikana läpi suuren muutoksen. Tilat on remontoitu ja listaakin on laitettu osittain uusiksi. Humalistonkadulla sijaitsevassa Lone Starissa leijuu vieno keittiössä hohkaavan…

17.4.2018

SYÖ! Tampere: The Bull on malliesimerkki Tampereen rehdistä laadusta

Tampereen gastropubkulttuurin voi aistia keväisenä perjantai-iltana kaupungilla kävellessä. Kaupungin olueen ja pubiruokaan luottava ravintolakenttä näkyy vahvasti myös SYÖ!-viikoilla, missä mukaan on saatu useampi alan edustaja. Yksi tamperelaisen ruokakulttuurin nousua edustava…

Chiliglaseerattua porsaanniskaa, kimchiä, pikkelöityä kurkkua ja tomaattihilloketta – niistä on Izakayan bunit tehty.
17.4.2018

SYÖ! Helsinki: Izakayan possubunit räjäyttävät tajunnan

Syö-viikoilla ensi kertaa mukana oleva Tokyo55 Izakaya on valinnut kampanjaan kolme ihanaa annosta. Sushifaneille tarjolla on 10 palan sushisetti, kasvisannoksena puolestaan Izakaya Greens, jossa on liekitettyjä edamamepapuja, misobroccoliinia sekä portobellotempuraa….

Jujehkebabin maustaa sahrami.
16.4.2018

SYÖ! Turku: Maailmanympäri kotikulmilla

[b]SYÖ!-viikoilla voi tällä kertaa lähteä makumatkalle muun muassa Iraniin, Nepaliin, Thaimaaseen, Kiinaan tai Japaniin. [/b] Persialaista ruokaa tarjoileva Vänäk on pitänyt majaa Maariankadun päässä Puutorilla pian puolitoista vuotta ja tullut…