16.4.2014

Löytö: Cafe Kuppi ja Muffini

Kuinka monesti sitä kävelee onnensa ohi, autuaan tietämättömänä kaikesta jännästä, jota ympärillä saattaisi olla? Välillä minusta tuntuu, että aivan liian usein. Tämä tulee nyt muuttumaan! Minulla alkoi nimittäin unelmapesti: [i]tehtävänäni…

Fougasse -palmunlehti
14.4.2014

Oliivi-Fougasse

Palmusunnuntain ja [url=http://www.city.fi/blogit/vaimomatskuu/varibrunssi+vihrea/126666]vihreän brunssin[/url] inspiroimana leivoin eilen [i]fougassea[/i]. Fougasse on ranskalainen vastine focaccialle, ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta se on huipputarjottavaa juhlissa. Leivässä on rikkonaisen muotoilun vuoksi paljon rapeaa pintaa, mutta…

11.4.2014

Minttuinen Viskimuuli

Heti ensimmäiseksi joudun tunnustamaan, etten ole mikään kovin kummoinen miksologi: juhlan hetkellä lasissani on useimmiten hyvää olutta, valkoviiniä tai Gin Tonicia. Silloin harvoin kun mieleni halajaa cocktailia, haluan jotain raikasta…

Vihreää, kiitos!
10.4.2014

Väribrunssi: Vihreä

Brunssit ovat ihania, eikö? Siis, ainakin teoriassa. Käytännössä ainakaan minä en kovin monena sunnuntaina jaksa herätä ajoissa, enkä jaksa jonottaa, eikä kukkaroni jaksa maksaa. Kuitenkin haluaisin olla sellainen ihminen, joka…

8.4.2014

Kirjauutuus: Superviljat

Freekeh! Kamut! Mitänäitänyt on. Siis superviljoja? Tattari ja speltti alkavat varmaan olla jo kaikille ruuasta kiinnostuneille tuttuja, mutta mitähän tuo Freekeh oikein on, jotain friikkiä?

8.4.2014

Mukiruokaa!

Oi Lahti, tuo kulinaarinen mekka! ….eikun, mitä?! Mutta mitäpä jos tuo olisikin totta? Jarkko Lehtopelto on päättänyt nostaa Lahden suomen kulinaristiselle kartalla mukiruuan voimin.

Jallupizzaperjantai = <3
3.4.2014

Jallupizza

Twitter se on jännä paikka – tovi sitten hehkuttelin siellä ystäväni kanssa #TeamJallu-ryhmämme kokoontumisia, joissa tarjoilin [url=http://www.city.fi/blogit/vaimomatskuu/jalo-jalotofu/125460]Jallutofua[/url], ja eiköhän joku ollut heti kommentoimassa että [i]"Kai olet testannut Jallu-pizzaa?"[/i]. NO. En…

Tulinen lehtikaalicaesar
26.3.2014

Ituhipin Caesarsalaatti

Jos pitäisi valita, mitä ruokalajia söisin koko loppuikäni, se olisi ehdottomasti [b]salaatti[/b]. Heh, salaattia kun voi olla niin monenlaista! Monesti salaatit ovat ihanimpia raikkaina ja kirpeällä kastikkeella silattuina, mutta jos…

Nyhtöpossuleipä viski-BBQ-kastikkeella
20.3.2014

Viski-BBQ-nyhtöpossu

Olen ehkä auttamattomasti ruokatrendeistä jäljessä, koska tein elämäni ensimmäisen [url=http://campasimpukka.blogspot.fi/2012/10/pulled-pork-omasta-tai-asiakkaan-paasta.html]nyhtöpossun[/url] ([i]pulled pork[/i]) vasta eilen.Tätä hitaasti hauduteltua ylikypsää possuherkkua on tulvinut joka ruokajulkaisusta mediaan katsomatta jo viime kesästä asti. [url=http://www.restaurantday.org/fi]Ravintolapäivinä[/url] on…

19.3.2014

Jokaisen herkkusuun parhaat 3 Kaveria

Arvatkaan ketä onni potkaisi ja makeasti potkaisikin? No MINUA. Pääsin nimittäin testailemaan [url=http://www.3kaveria.fi/]3 Kaverin[/url] uusia jäätelömakuja. Kavereilla on parhaillaan kehitteillä potentiaalisia kesämakuja, joiden pohjana on rahkajäätelö. Rahkajäätelö -sehän kuullostaa suorastaan…