Löytö: Cafe Kuppi ja Muffini
Kuinka monesti sitä kävelee onnensa ohi, autuaan tietämättömänä kaikesta jännästä, jota ympärillä saattaisi olla? Välillä minusta tuntuu, että aivan liian usein. Tämä tulee nyt muuttumaan! Minulla alkoi nimittäin unelmapesti: [i]tehtävänäni…
Oliivi-Fougasse
Palmusunnuntain ja [url=http://www.city.fi/blogit/vaimomatskuu/varibrunssi+vihrea/126666]vihreän brunssin[/url] inspiroimana leivoin eilen [i]fougassea[/i]. Fougasse on ranskalainen vastine focaccialle, ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta se on huipputarjottavaa juhlissa. Leivässä on rikkonaisen muotoilun vuoksi paljon rapeaa pintaa, mutta…
Minttuinen Viskimuuli
Heti ensimmäiseksi joudun tunnustamaan, etten ole mikään kovin kummoinen miksologi: juhlan hetkellä lasissani on useimmiten hyvää olutta, valkoviiniä tai Gin Tonicia. Silloin harvoin kun mieleni halajaa cocktailia, haluan jotain raikasta…
Väribrunssi: Vihreä
Brunssit ovat ihania, eikö? Siis, ainakin teoriassa. Käytännössä ainakaan minä en kovin monena sunnuntaina jaksa herätä ajoissa, enkä jaksa jonottaa, eikä kukkaroni jaksa maksaa. Kuitenkin haluaisin olla sellainen ihminen, joka…
Kirjauutuus: Superviljat
Freekeh! Kamut! Mitänäitänyt on. Siis superviljoja? Tattari ja speltti alkavat varmaan olla jo kaikille ruuasta kiinnostuneille tuttuja, mutta mitähän tuo Freekeh oikein on, jotain friikkiä?
Mukiruokaa!
Oi Lahti, tuo kulinaarinen mekka! ….eikun, mitä?! Mutta mitäpä jos tuo olisikin totta? Jarkko Lehtopelto on päättänyt nostaa Lahden suomen kulinaristiselle kartalla mukiruuan voimin.
Jallupizza
Twitter se on jännä paikka – tovi sitten hehkuttelin siellä ystäväni kanssa #TeamJallu-ryhmämme kokoontumisia, joissa tarjoilin [url=http://www.city.fi/blogit/vaimomatskuu/jalo-jalotofu/125460]Jallutofua[/url], ja eiköhän joku ollut heti kommentoimassa että [i]"Kai olet testannut Jallu-pizzaa?"[/i]. NO. En…
Ituhipin Caesarsalaatti
Jos pitäisi valita, mitä ruokalajia söisin koko loppuikäni, se olisi ehdottomasti [b]salaatti[/b]. Heh, salaattia kun voi olla niin monenlaista! Monesti salaatit ovat ihanimpia raikkaina ja kirpeällä kastikkeella silattuina, mutta jos…
Viski-BBQ-nyhtöpossu
Olen ehkä auttamattomasti ruokatrendeistä jäljessä, koska tein elämäni ensimmäisen [url=http://campasimpukka.blogspot.fi/2012/10/pulled-pork-omasta-tai-asiakkaan-paasta.html]nyhtöpossun[/url] ([i]pulled pork[/i]) vasta eilen.Tätä hitaasti hauduteltua ylikypsää possuherkkua on tulvinut joka ruokajulkaisusta mediaan katsomatta jo viime kesästä asti. [url=http://www.restaurantday.org/fi]Ravintolapäivinä[/url] on…
Jokaisen herkkusuun parhaat 3 Kaveria
Arvatkaan ketä onni potkaisi ja makeasti potkaisikin? No MINUA. Pääsin nimittäin testailemaan [url=http://www.3kaveria.fi/]3 Kaverin[/url] uusia jäätelömakuja. Kavereilla on parhaillaan kehitteillä potentiaalisia kesämakuja, joiden pohjana on rahkajäätelö. Rahkajäätelö -sehän kuullostaa suorastaan…