¤kerankin taas¤

  • ZOMQandBarbieQ

täs on tullut taas säädettyä täpinöissä kaikkee.
pimut, irmeli ja sit vielä päivästä on taivasta, mut joskus on oltava tyly ja sanoa ettei pahemmin kiinnosta.
mut ku on herrasmies unohtuu aika helposti se nou ja viedään ku metrin mittaa ja huomaa, et jokkut haluaa tietään mun aikatauluani -mitä vitun aikataulua !
öööötaide on kokeilemvampaa ja semmosta et sitä ei aina osaaa kukaaan ennakoida mitä tapahtuu ja seisooo tyhjän päälllä.
se järkyttää ja jännittää ja siitä ottaa kiksit. tuntee ihmisten ilmeet suu auki. siiinä on yleensä aika eroottinen kataus tai sitten kaattista ja uhkaavaa. jokkut ihmettelee et oonko turhamaisuuttani palkannut henkivartijoita sun muita, mut oon ollut aikamonta kertaa tullut etupäässä käsiaseella ammutuksi, mut ripeet liikkeet ja jumalan armosta kai on hengissä -niin kyl sitä on alkanut tuleeen väkisinkin paremmaksi ihmiseksi, mut epäilen sitäkin että valehtelen itselleni -aivan, tämä kultturi kasvattaa ja opettaa meidät huijjaaamaan itseämmme ja vittu sitä ees huomaa kaikki ja ihmiset ovat niin puhalla, että eivät tiedä olevansa pihalla. Minä sentään tiedän sen aina -oli tarkoituskin. muistan silti kaiken aika hyvin koska halua muistaaa. miksi unohtaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus