= pikkurilli vaan =

  • ZOMQandBarbieQ

Tompan kans säädettiin musaaa sun muuta tietotekniikkaa. tarvii siivota koko huone ja laittaa nää soittokamat paremmin ja mixauspöydälle -hyvii ohjelmii saa imuroitua ja niilläkin voi kikkailla kaikenlaista, mut semmonen alkubändi tai artisti ..siis minäm ja kitara ihan livenä vois mennä samaan rytmiin ku laittas rummut loppuun...no kaikkeee voi kokeilla.äänitys vois

ekana olla hyvä ja mun pitää vetää nää melki akustisesti nää biisit tikulle ja siitä voi sit kans saada jotain ooppia, sil mun biist on jokkut hyvällekkin kitaristille tai basistille kylmiltään vaikeita ja voi pitää ehkä näyttää se tyyli mil ne jokkut kohdat kammetaan-työn iloa ja cleanimpää elämää -täs oitää olla kondiksesa ja vittu skarpattava -ei paljon ressaaaa montako kymppidonaa on kässiä vai ei, kiinnostaa ihan eriasiat ja ne liittyy mun uusiin leluihin tai työkaluihin -miten vaan .

on tullut aika jolloin on keskellä sitä kuuluisaaa blues-tienristeystä ja barbie queen on ajanut edelleolvevan auton perään ja on opurkahtanut itkuun ja hän ottaaa korkkarit pois jalasta ja alkaaa juoksemaan paljainjaloin kampaaamoon ja manikyyriin josta hän on myöhässä ku joku punaniska peruuutta konepellille ja barbie joutuu turvatumaan kyynelkaasuun ja kissankynsiinsöä taltuttaaakseen tämän roiston joka on pysäyttänyt koko liikenteen ja autojen torvien sinfonia on viedä järjen -ihan ku mexico cityssä. no barbien poika Zombie ystävä meni hakemaan apua (hän meni pois lkauas lähimetsään tsuban pois autosta ja näkee itse herranenkalin ja ja hän haluaa et sä soitat just näin ja olet kadeksan vuotias ja muistar mitä silloin toivoit. nyt elät siinä ja naana paholaiselle vallan n kun avaat kitaralaatikon tai asetut mikrofonin eteen.

Barbie poukkelehtii ympäriinsä minua etsien, mutta minä olen kaukana suomesssa ja oklahoman pöly on tunkkaisen tuhkainen häivähdys siitä mitä silloin tapahtui kun kävin siellä risteyksen tuoklla puolen. vaitonaiseksihan se vetää kun joutuu kuin riivattuna kirjoittamaan tekstiä jossa ei tunnu olevan mitää järkeä ja silti on ja se pelottaa. se valta miknkä musiikki voi miehessä syödä. mielummmin paholaisen kaa kaveri ku vihamies -etten mee ehti vetään turpaan ja munkin pitää respektiä näyttää sille joka tän homman autto mut tähän jamaan.

Vapaaa-aika ! ajoin tänään kasi kertaa voittooon ja kolme kakkossijaa ja tajuann kuinka huonoina motoriiikka ja hermot voivat joilllakin olla ja en heitä siiitä sääli.

ilman tekoja ei oo sanoja

vois iihen ostaa semmosen sateenkaaarikultasormuksen jos on platinaa siihen pikkurilliin -se on avnnut semmosen zombien lippaaan, et taikuri voi itsekkin voisi hämmästyä.

oikastaan huomena joku tttö saa auttaa mua siiivoamisesa ja sisutamisesta tästä säälinen studio. nonni. nykin vois soittaaa, mut ei saa soittaaa liikaaa ettei kyllästy itteensä -se on raja.)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus