= sähköö =

  • ZOMQandBarbieQ

taas heräsin kramppiin joka tuli vaihteex pohkeesta tai siis säärestä...mikä wittu se on -olkooon nyt pohje.

perkele, eihän tonne facebookiin voi mennä enää juuri ku aamuyöllä jos silloinkaan ku siel on ilmeisemmin joku "joulutungos" ja muuteskin kaikki on netissä ku ulkona on niin vitun paska ilma. MÄ kyl ajattelin toivoa metrin verta lunta, mut vasta hieman ennen joulkuaattooo -sillleen se ajoitus olis siistein. mun valkoiset housut ei oo ihan valkoisen näköisiä ja mä tykkään mennä enempi alas päin suksilla ja lujaa. mun lautaa ei löydy sit mistään.....vai oonko antanut sen pois jollekkin...mmmm...minisuksiin tarvis vaikka tänään ostaa silikonia, et ne saa tossuihin liimattua -nekin vielä ostamatta.

viimex ku kävin kaupasssa päädyin putkaan. mä kyl koitan pitää matalaa profiilia ja six mun on otettava jotain lastenhoitajien tyylisiä misuja mukaan et en sais mitään diivamaisen itsekkäitä sieppejä korkeista hinnoista ja paskasta laadusta tai siitä, et oletttettu puu onkin lastulevyä tai metalin onin jotain muovipaskaa.

mun yx kaveri kurkkii et mitä duunaan. Sen mielestä ne lastenhoitajat voi herättää enempi huomiota ja aiheuttaa muutenkin lisäongelmia kun ne on kummiskin jotain ween narkkeja tai salanarkkeja kummiskin tai sit vaan muuten kleptomaaneja kenties jokka käyttääkin mua hyväkseen ja osaa pelata peliä paremmin kuin mä itse taikuri. joopajoo.

Niin ja näin. laitan lisää aurinkoa huoneeseen ja kastelen viherosaston. sauna vois olla hyvä juttu.
Managerin kaa yleensä oon saunassa ku puhutaan syvällesempiä ja olennaisempia asioita. se soitti bassoo ennen mulla, mut se ei ollut se sen tontti vaan supliikki- pelimiehenä siitä on tullut sit manageri joka myy aika monia muitakin bändejä -joo, tuskin se pelkästään mun bändillä rikastuis tai eihän sitä tiedä ku kaikki on alussa vaikka josksu tuntuuu ihan toisinkin.

Mä en nykyään enään kelaa bändiä minään mahdottomana kivirekenä jonne on pakko mennä ku kouluun tekeen juttuja et saa hilloo. Mä kelaan et bändin jokainen jäsen on yhtä tasavertainen ja kukin siivoo vuorollaan paskahuusin myös mä. Koitan olla huutamatta niille kokoaikaa ja en vittuile niin paljoo akateemisesta vartista. Tää tietty voi johtua siitä ku mun akateemin vartti on viime aikoina tarkoittanut et oon myöhässä kolmekuukautta ja riesaan levy-yhtiöitä ja niitäkään niin saa muka vaihtaa ku se on vaikeeta. Shoppari on sellainen ja minä olen tehnyt diiliin levy-yhtiön kanssa broidin kaa ja siitä ei edes hyödy tai se ei kuulu muille, et sellasta. Kai mä nyt tiedän mitä mä teen. Raha ei aina ratkaise vaan kaikkeen täydet taiteelliset oikeudet....siitä on nyt uus kädenvääntö ku mä missasin sen lautan.... ja tulee mieleen joku raikkonen kimi, jol kans oli formuloitten saralla isoja panoksia pelissä. Nooh mul nyt ei ihan kymnistä miljonista oo kyse, mut kummiskin saas nähdä -vittu, mä oon ihan pska ruottissa ja keskustelu käydään englannix -ihan sma suomi toimii hyvin ku pinna palaa jos homma ei mee kässärin mukaan:)

Täydellinen taiteelinen vapaus on mulle tärkeetä, mut kuulmema AIKA VAIKEE saada konaan itselleen jne. TAI MANAGERIKO SE OLI SANO, ET MAHDOTONTA SAADA IHAN KOKONAISUUDESSAAN MENEEN LÄPI. mä tykkään ottaa riskin etten kadu. En oo aiemminkaan katunut vaikken sit oo niin Japanissa soitellu hirveesti jonku mongobändinkaa ku ne luulee et mä tyydyn bändissä kitaristin rooliiin vaan. Ruottissa ne taas ei anna mun soittaa kitaraa ku jotain sooloja -oon kuulema epätasainensoittaja -mitä vittua sekin tarkoittaa. oon paras ja piste tai samanlaine ku richardssi tai mmm ...ronsson vainaa bowien bändissä:)joo, ne pittää mua vaan laulajan ja sekin ottaa pattiin joskus, kummiskin ne on mun tekemiä biisejä wittu.

saatana eilen vedin vireeniä taas pitkästä aikaa ja nukahdin oikeastaan heti sen jälkeen -toimiikohanse nyt sitten vasta nyt...kai mä oli totaalisen piipussa vaa.....ainakin käyn suihkussa pesemässä tän hien pois. ja noi krampit on aika vittumaisia sähköiskumaisia herätyksiä. Tääl studiohuoneessa on sähkövuotoja maadotuksesa ja ne pitäs korjata.
Ei vittu oo yhtään hienoo saada vartisekunni välein sähköiskuja kielensä tai huuliiinsa mikeistä....siinä voi tullla soitetuu taui laulettuu väärin jos se o mahdolllista enää...kyl mäkin osaan soittaa paskasti joo...sillonko pää onliian tyhjä. sit jos kitara vuotas samaan aikaa vois joku hennompi delata. Kyl pitää olla voimavirtaa enne ku mua alkaa sattumaan, mut arveluttaa mennä nukkumaan tai jodlata jotain sähköisesti ku kumassakin on luvassa sähköistä herätystä.

tää on kesällä otetu kuva, jos mun takki ja housut ovat hamppua...toi toppi ei oo.
mul olis uusia kuvia naisista, mut en saa niitä lisätä vielään ¤%&¤TTU!!!, vaik muistakseni pyysin anteex. kai se pitää tehdä virallisemmin. näitä blogeja nyt on aika paljon mul joten laitan kuvii sit muihin ja oon tänäänkin pyttämättä anteex t...vai pyytäskö muka...haistakoon paskan

omatekemä ritsa taskussa:)
omatekemä ritsa taskussa:)

Kirjoitettaessa soi radiota 70-80 luvun rokkii jotain. mediapleieriltä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus