= VIRHEET =

  • ZOMQandBarbieQ

jos ei jaksa lukee, ni pitää kirjoittaa...ihan sma musan suhteen ja naisten ja silleen...ne pitää kaiki workata itte.

semmonen mania päällä ja hotttina, et on vaikee olla menemättä minnekkäään ku pitäs joteskin skárpata. 10.000tonnii kestä ku nparituntii ku o shoppialemassa naisen kaa...huhuh..kyl mua juutalaisena kauhituttaa ajatus naisesta siinä mielessä, mut ku en näe asiaa siinä mielessä ja se kauhistuttaa mua vieläkin enempi-ehkä mä oon malttamaton jamaltti on valttia, sanois joku viisas tai muuta skeidaa....piti syödä joku rauhottavakin, mut pasjkat ne muhun mitää vaikuta....kai me en halkuukkaaan et ne ees muhun vaikuttas.

nainen ei saa olla ihan seko tai juoppo tai liian friikki, mut kummiski hyvin voimakas persoona...mmmonhann niitä joo....mä en tajua naisten miesmakua sit koskaan, niitten mielstä miehenb pitöäää ilmeisemmin joteskin nöyryttää täysin itsensä niitten tähden, et ne sit on tyytyväisiöä tms. no, mä oon geneman ja mukava jos satrun oleen mukavallka tuulella tai sit voi ola et oon vaan kuin huvittaa enkä stressaile, mut tää facebook-addiktius alkaa olevaa jo kellotettavaa luokkaa tässä viime päivinä j ja jonka mä kontrollifriikkinä oon bongaqnnut virhelistalta oijjottavaksi ja lähempää tarkisteluun ja uudelleen kellotukseen.

joo itselleen valehtelminen on perseestä ja silti teemme sitä usein. virheet on kauniita KUN NE TUNNISTAA :D

Aida un venäläinen tyttöystävä
Aida un venäläinen tyttöystävä

olin muuttaa jo kerran jonnekkin siperiiaan tän "autokauppiaan" vuoksi..onneksi sentään tulin järkiini tai mulle joku siitä rtai mainita ihan erikseen ja mä uskoin ystävää minä hupsu romantikko:)

broidi ja  mä ollaan pokattu irmelit
broidi ja mä ollaan pokattu irmelit

old picture, when iwas young and my brother too

amzonian sademetsää
amzonian sademetsää
zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus