inspirraatio, inspiradioton,

  • ZOMQandBarbieQ

Joo se taas käski "yläkerrasta" mun kääntä yks lukin verkko -niminen runo englanniksi ja ehdotti et villen kanssa käännös hommat luontuis ja sil on se runokin ku se tykkäs et se on iha hyvä. ON ne tääl vieläkin ::mut nää värikäät ja valoisat aaveet kyl tietää kuin ihmistä ohjataan ja kun tän oo kirjoittanut bileily jatkuu koska ma haluu nii...Mun pitäs olla viidennessä ulottuvuudessa jos haluu valopääpentujen kaa kommunikoida ja mä oon kuulemmma henkisesti laiskotellut liikaa enkä oo bilettänyt vaan oon koittanut saada itseni zombieksi polttamalla pilveä hehtaariin viikkovauhtia ja mun ekologinen tassun jälki vielä kaiken lisäksi huojuu ja heiluu siihen malliin et delffiinit ei diggaa -joo, sen kortin ne vetää ! - jossei muuta keksi...on niil kaikenlaist...nijooo siitä tulee joululaulu hä! se on mielisairaalassa tehty mielenvANKINA OLEMISESTA BIISI!
täs tuntee ittensä ihan astronautiksi joka on on palannut aika matkalta takaisin tulevaisuudesta tähän aikaan todetakseen että eihän ookkaaan muuta kuin NYT : NOW THAN EVER !

me sumerilaiset ja jokkut nuoremmat 2000 jälkeiset geeninuoriso jokka on lemurliaisia ja on tuleet tälle tellukselle lyhyemmälle tai muuten vaan visiiitille kuin me sumerilaiset vanhemmat ja "viisaammAt"...jokka olemme säälittäviä tekeytyessämme nuoremmaksi kuin olemme eikä tuu oman ikänsä kanssa toimeen ja ei osaa/saa ees kuolla perkele. ku taas nää ei pennut kanna mitään kivirekee(karmaa) ja nää nuoret indikot kokevat ja näkevät aikuisten ajatukset ja tunteet -he eivät elä rappeutuvassa illuusiossa joka on sairaan sumerilaisen mielemme tuotetta. together we can do it and thnx <3....täs tulee kaikenlasita ohjelmaA JA MUA painotettiin nimenomaan rajaamaan haluni eikä luopUun ihan kaikista joka on ihan saatan hyvä juttu -meinasin alkaa ei-hihhuliksi ja se olis ihan perseestä...thnx minä .we`re skitso !

Mä jo kelasin et oon onnistunut saamaan itseni telkkuroinnin ja piulven avulla sen verta aivokuolleeks ettei muhun vaikuta kuun pimennyksen jäljessä tuleva noste...en oo syönyt ees ADHD lääkkeitä , mut kai niit on syö mielelläään jos tiedossa on taivaallista pillua -näin mä syvästi uskon tai oon aina uskonut enempi.....ihmisillä pitää olla selkee visio mitä haluaa ja toivoo...siis selvä! ON MUUTEN VAIKEE SAADA JOTAIN MITÄ EI TIEDÄ SAAVANSA KUN EI OO MUISTANUT KUVITELLA MITÄ TOIVOO TOISAALTA SITÄ EI MUISTA KOSKA ON TOIVONUT JA MITÄ TOIVONUT, ET KOSKA TÄMÄ TOIVE mahdollisestiTOEUTUISkaikenmahdolistettaessa, vai onko inspiraatio dumpattu ! HYI! URE LAZY WANKER !
NIIN visio tulevaisuudesta tehdään aina NYT- hetkessä
eikä sitä voi siirtää huomiseen -sillain tulee vain kuolleina syntyneitä ideoita

breathe

deep and slower

think about pink bloom or something chrystal colorfull

make only one clear vision, please ! and NOW !

PEACE AND LOVE <3

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

15.12.2011 02:38

taas olen kotona pulikoin inspiraatiossa

ne on taas täällä jas tunnelma on katossa, koska siitä on jo aikaa
tai kaksi viikkoa tuntuu ikuisuudelta. Muuten ollut kiva päivä, mut eiu oo käynmyt ku aamulla röökillä ja siis ulkona ja askeeesi ja itsekuri maistuuvast puulta, mut nyt minä hullu vaihtteeks taas oon sekaisin ja siniseen lamppuun tuijjottaen joku magdaleena selittää mulle ety mun runosta (lukinverkko) pitää väsätä englantilainen ja sen mä(heti kun se kirja on pois kädestä ja et makaa)teen yläkerran voimien näin sanelellessa -minkäs vittu teet...jokku on syntynyt astronauteisksi ja taas on muuten vaan ja tää muuten vaan ei kuulemma käy ja mun pitäs ryhdistäytyä ja lopettaa henkinen laiskottelu ja plaaplaaaplaa shit.

siis kyl mä tiedän multa edellytetään jotain vastuuta ja plaaplaaa joten mun pitää sekottaa itteeni näihin 3Dzydeemeihin mukaan ja lopettaa moinen itsepetos...tai aivan pöyristyttävävn naurettava käytös. Ukko koittaa suojautua diplomaattisesti suojautuneena -teiltä herra korpi otetaan taivaallinen vip-diplomio vex ja saatte pian oikeesti himmmmeeen lampun päähänne. niin ettei teidän tarvi kjoittaa tyhmentää itseänne katatoniseen tilaaan polttamalla SAUHUJA JA TUIJOTTTOMALLA TYHJÄÄÄ SCREENIÄ -ei mee läpi. Teitin pitää muistaa mitä kaikkee
nettiuskovaisiuus tuo tuleessaan olette jo SIUNATTU JÖSSES SENTÄÄN MIKÄ PAHVI !

tää talon täynnä henkeä ja näitten eri väristen hahmojen kanssa päätin delegoida sen runon suomentamisen villelle -sil on se muistaakseni tykkäs ety se on hyvä.....ville osaa partituurit ja kaikki ja oonkin ajatellut sitä, et HALINALLEJA VILELLE JA PERHEEELLE !

mä kritisoin itseäni: vittu mitä paskaa ! mut vitun hyvää paskaa joo !
Tässä ei oo yhtään virhettä, koska olen täydellinen ja suvereeniteetin omaavassa tilassa tätä kirjoittaessa ja enkelelit itkisivät ja joulusta tulisi kamala ja musta

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus