nagual city

  • ZOMQandBarbieQ

joo, kyl mattii oikees lit se 50 -villitys tai enneaikanen alko taas jatkuun.
se jothtuu telkkurista ja mä alan käsittään miks naiset katsoo telkkurii
ja sääli tulee ja panetaaa. mun vielä kirkkaakkaamaksi valastuminen kärsii tästä lihallisestyahimosta ja voisin popsia hyvinkin matkalla jonnekkin pari pikkutyttöä,. ON hyvä vartopittaa ihmisiä ku o liikenteessä ties millä...nais asioissa ei kitsastella toimii shamaanin nyrkkisääntönä...niin on parempi olla ihan normi shamaani ku painelee ihmisten ilmoille niin voi muuntautua ihmisemmän näköiseksi ...eka pitäää taikoo kohteeseen lumisade niin sisäääntulo eli tranportttaus olis täydellinen kohteeseen. MIKÄMIKÄMIKÄ ?

Mä en voi taiu voin mutten silti mee kirjoittamatta tätä -mua vitutaa jos kirjottaa jotai eikä sio teekkäään niin (vitummoista hihitystä ja jäsenet tärisevätr kuin horkkatautisella)JOO vitutti liika selväpäisyys ja katsoin alladinia silmiin punaisiin ja kylmä kaakao ja PING-toimii ku vauhti joskus....oi niitä aikoja joo -eni jaksa muistella. mä oon aina selittänyt et turha sellittäminen on persEestä ja vedän itseni mukana kolme pupua samaan puhuttuun pussiin. Tästä vois kiittää Gris Angelia inspiroivasta telkkuriohjjelmasta ja kyl (nyt vittuuasaa ku en muistanuty kirjottaa engalnnix tätä, no) Mun varmaan pitäs lähtee, mut v ois laittaa jonkun vaaatteen päällle -joo se olis fiksumpaa..en edelleeenkään tuu kasvattaan partaa tai viiksiä EN..joo mä tiedänkin jo miten täs suunnillen käy -mut aina on se mahdollisuus et liikahtaa.

nonni mä jätän tän yhden monmiminäni tähän kirjotteleen ja luistan. sinne meni zombie...eivais koukku sinne meni -ihminen voi halutessaan olla monesssakin paikkaa samaan aikaan kun on Saanut tilat haltuuN eli on ulottuvuuksii tavallista enempi -ihan perussettii....keikkailukin on tällä tyylillä huomattavsti kevyempäää ja ei välttämättä muista ees kunnnolla mitä tapahtui koska matkan aikana yleensä sattuu kaikenlaisia järklyttäviäkin asioita jokka pitää hymyssä suin kohdata.venäjälle en mee tällä kertaa:D joo, tää voi kuullostaaa paksulta mut se on vielä paksumpaa...ei oo mitää rajaa. tästä lähetäään se on hyv pitää mielssä, sillä ihmiset näpertelevät ja pyörivät kehää kuin jokkut vanhanaikaisen rannekellonosaset ja koko infrakstuuri näyttää täältä alempaa tai ylempää tarkastellen kovin itseään toistavalta ja en yhtään ihmettele et joku turhautuu -ihmettelen ihmisiä joka eivät turhaudu näytelmässä missään vaiheessa -se on taas mua turhauttavaa ihminen joka ei haluu edes yrittää ottaaa mitään uutta näkökulmaa tai rajoittaaa tämän uuden näkökulman omilla uskomuksillaan eikä oo niistä vapaa ku yleensä .
niin vapaus and rakkaus ei toimi 3DEESSÄ joten voi olla ihan omana itsenään -tosin hieman himmata niinku alkaa ajattelee rivoukisia ääneen ns. sopimattomassa paikassa tai muuta. Mä oon konsretvatiivinen gubbe mut se johtuu naisista jokkaaa saa puhuu politiikkaaa kuhan ei mulle, joo eikä ukokkaan...ei jaksa kauaa kuunnella. Mä en usko politiikkaan -mä oon veidannut sen vex mut kyl mä koen et jokkut jutut (kaikki mahdollinen suunnilleen) on väärin ja täytyy tunnustaa et mä rakentelen maailmaa ja maailmoja ja se on helppoo ku heinänteko.

Nii ihan paskaa ohjelmaahaan ja suorastaan sairasta touhuahan tämä kaikki , mut se onkin just PARASTA ku on siinä tässä hetkessä ja antaa kaiken ympärillään luhistua ja unohtaa koko juttu. Näin, heh vi päästä vaikka hengestään, mut hullu nauraa silti edelleen u got a soul maaaaan.

se koukku hymyilee usein ku vähämielinen -siitä se o helppo tunnistaa. se vittu menee jonnekkin kis ei oo tietokonetta tai mitään verkkoyhteyttä katveeseen... vittu tiedä vaikk alainais jonkun lennstkaria -mä en tosin muista että oonk käynyt lentokouluu -miten vitussa se muistaa jos on ikää noin1143-vuotta...niijokuvois kelata et oonx mä lukenut tai ottanut selvää kuka mä oon oollut aiEmmin -ei vois vittu vähemäää kiinnostaa! Aleksanteri Suuri on ihan perseesträ ja Caesarii o0n ihan perseestä...kai mä joku mongo oon ollut mitä ilmeisemmin.TAI VOIHAN TIETTY OLLA ET MÄ OON SYNTYNYT VASTA NYT ! KEHARI ! VOI VITTU !

ex-kosketinsoittaja sekos malagassa ja on nykyään muka intiaani -se näyttää ylikypsältä albert-järviseltä kyl mun silm in mut on se persoonallisuushäiriö jossa ihminen kuvittelee oikeeemmin kuin muut ja lkuokitellaan täydelliseksi. noohg mä en harmittele tuota taudin puutetta...tää ADHDon
trendikkäämpää ku skitsoilu.. Mä meen aapeliin pelaan pikkutyttöjen kaa vaikka yazii ja oon muuteski hillitön ..myöhemmin ilman mua SE pelkkä maskuliini lähteee kehosta se yleeensä törmää johonkin aika nopeeta KOLME DEESSÄ KAIKI HUUTAA ET AVARUUS TAKASIN ! se munapää mulle jättänyt rahaa -täytyy vittu pelata omilla rahoilla -taas! Onkohan koirakin skitsofreenikko kun se ajaa omaa häntäänsä takaa -nää on näitä kanamunakyssäreitä

zomqn eka lempi nimi oli musse
zomqn eka lempi nimi oli musse

ei kannata kenekään bloggaajaan masentuu jos nää meitin kitrjotukset on tässä kirjotettu monta vuotta, mut ne on pyyhitty vex:D se on ihan oikein:D
SIISTII

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus