NaQuaL BANK

  • ZOMQandBarbieQ

Joo, hyvä alkaa alkaa paljon mustalaisemmax ja juutalaisemmax nii hommat ei niin helposti karkaa lapasesta.

En syytä amerikan aunen pikku nennätestejä tästä, että päässsäni on joku kuhmu silmäkulm assa ja on saanut ilmeisemmin jossain välissä aivotärähdyksen tai auringonpistoksen tai molemmat ja potenssiin ameriukan aune = voi tapahtua mitä vaan.

Debet -PUOLI ELI SE PLUSSA

Vitun nastaa ollut

On uitu ja pelailtu tennistä ja käyty saunassa
ja pyörään oon saanut vaidettua renkaat.
vene on tallessa

On saatu kenties muutama sekuntti jotain liikkuvaa kuvaa.

Olen hieman ruskeampi kuin tavallissesti ja oon hengissä tässä dimessiossa.

Kaikki on järjestynyt aina parhain päin, vaikka tuntuu kuin kaikki menis päin %&%¤#

kREDIT- PUOLI eli miinus

tAAS EI TUNNU IHAN NIIN TAIVAALLISEELLTA.

on hieman semmonen olo kuin olis saamaton ja on ihan romuna....mitäs silä tarkoitetaaan tämä on järkyttävän todellista.

Louvoo löyty ku äskö heräsin niin taskusta rulalla (rintataskusta valkoisessa kaulus paidassa ja päällä oli jokkut ihme releet.

Sit kamoja kuten elektroniikaa hukassa joittenkin mielestä huolestuttavasti ja toisten taas , et kyl ne jostain löytyy. Ja itte en oikeestaan jaksa stressata asialla yhtään itteeni . Tässä vois soitella jotyain ihan kevyttä mut ei bassolla jota oon tajunnut soittavani paremmin ku kitaraa siinä mielessä kun pitää saada homma resonanssiin eli toimiin.

Joo, eihän niitä ihan näillä liksoilla joka päivä kannata hukata ihan liian paljoa kerraLLAAN....JA YMNMÄRTÄÄÄ SEWN KUINKA TIETYSTÄ NOPEUDESTA VOI OLLA JOPA HAITTAA. (MANIA)..liksoilla on laaja käsite johon kuulu raha sekä muu valuutta JOKA ON USEIN KYSYTYMPÄÄ JA LAHJA MUUTTUVAT LAHJUKSIKSI EIKÄ JAKSA KAUNISTELLA ASIOITA ja kaiki voi ajoittain tuntua siltä , et ui8minen ei huvittakkaan ja tennis on perseestä ku pitäs mennä pikkuhiljaaa soitteleeen studiolle joka on sadan kilsan päästä jossain yläpuoilella POHJOSEEN pohjammmaa...karttaa en piirrräJA NÄHDÄ JOTAKIN IHMISIÄ JOITA EI OO AIKOIHIN NÄHNYT PLUS MUUT SOSIAALISET ZYDEEMIT .

Lattialle näkyy tippuneen jotain poltettavavn näköistä..mmm...se on ihan hyvä ettei tätä kämppää oo tai tätä oo siivottu liian hyvin juuri koskaan

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus