=V I P=

  • ZOMQandBarbieQ

ei tarvinnut herätä, koska en nukkunut -kyl sade demppaa waikka luukttaiskin musaa -wee, et alkaa tympiin näää kaikki -pitäs vaihtaa kokoknaan erityyliin...ai, se ei ookkaan mahdollista, mul joku naivi piirre, ja sit joku rujompi -joskus kuola valuu ku innostuu. mikeissä pitää olla värikkäitä pestäviä ja vaihdettavia räkäsuojuksia...

mä poltan liian vähän röökiä...polttanut koko yönä
2 kpl....backwoodsin sikarit on muuten parhaita -Lidlissä ei ollut mitään sikareita ku jossain peltirasioissa semmosia pieniä ja kitkeriä -pitää olla tosi sekavana, et vois sikareita. tosin sosiaalisessa marssijärjestyksessä taiteilijoitten, luusereitten, vip-henkilöiden yms. kuuluu ottaa savut pössöö ollakseen samaa mieltä asioista joista ovat erimieltä, koksa joskus on ween hauska olla ittensä kanssa erimieltä

( VIP-henkilöltä puuttuu aika usein vähintään euro bissestä, röökistä jne.-VIP on tavallaan hienostuneempi tapa pummata kaikki ilmatteex taiteen tms. nimissä. )

"ei kestä kauaa, kun saat autos takas"...oon mä ennnekin seilannut"...joojoo, kyl mä handlaan tän"..."vippaaks vähän -käyn ostaa röökii vaan nopeesti"

koira heittelee ympäri huonetta tyhjennyttä jalkapalloa.
koirakaan viihtynyt märällä nurtsilla. 150 metriä ja se halus takasin. mulla on aika VIP-päivä alkamassa
-mannapuuroo vaihteex. emmä voi päivässä juoda yhtä oboy- purkkikaakaota....vai voinko?

Menis johonkin AA-kokoukseen kaakaoaddiktion vuoksi...ni tai kahween.....siellä saa kuulla miljoona eri samaa tarinaa ja juoda kahveeta ja pullaa. mulla ei oo oikeestaan ollut ongelmia alkoholin kans, mut ympäristölällä on voinut olla vaikeuksia sopeutua.

kolme askii camelia päivässä vähintään ja pullo jack danielssia plus bissee -onnex vaihdoin tietty huumeisiin joihin en kuollukkaan, vaikka kaavailinkin niin -"koska
27-weetä pitemmälle kukaan numeroita muista:D:D

golden years ?(vuosi on liian kauan kullata mitään)
narkkarinakin olo kyllästytti, joten aloin kokeilla kaikkee, mitä voi pitää multiartismiin ja multinarsismiin liittyvänä
-teatteri oli ihan homoo, joten sinne ja takas lapsuuteen. ja sit sitä onkin tässä turhautuneena lähinnä itteensä. oli täällä eilen yx nainen, mut se pyöri liian nopeeta ympyrää -se oli ollu liika häissä....häissä on vähän perkeleesti kaikilla kaikkee ja voi tulla väräää sekakäyttöö -vähän motorheadina on raskasta huvittelua.

paris hiltonin bulimania vetää naamariinsa kaikkee näkyy sen turvonneessa naamassa -ei se täs oo...nettiä on vaikee käyttää näkemättä jotain siitä tai britnistä -40-50 milliä on nopeesti tuhlattawaa pikkurahaa. jumalauta, jos tausta- ryhmä ei kunnioita , niin shoun todellinen johtaja on joku ohjaaja tai tuottaja tms. Pitää olla niinku KIRKKAASTI IHQqueen, vaikka näyttäs kuinka huvittawalta -ainahan se sitä oikeestaan on......makuasiaamakuasiaa. joo, pitää välillä sanoo ku diivailee - epävarmuus johtunee asenteesta, työmoraalista, ja päihteistä tietty -tosin kukaan näistä mitään tietäiskään ilman ongelmia:)....profiilin rakentelu on tää duuni -tosin ittensä täydellinen nolaaminen miellyttää usein yleisöä enemmän kuin joku jylhä profiilielvis.

wähän kiinnostaa -pakko sanoo, et starat on niinku mafiosot-manikyyrissä viilataan viilaapykäliä ja jos joku katsoo liikaa, niin ei kato toiste.

50 miljoonaa perittynä on sama kuin ....500 miljoonaalla jo pystyy säteileen suht loistokkaasti====
==== tosin rikkaus kulkee pitkälti geeneissä, ja 50 numero on werottajaa varten "tiedotettu".

Oikeestaan paris handlaa tän teatterin tai sit se haihtuu
-¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
mahtuukohan tää

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus