waikeeta itkee

  • ZOMQandBarbieQ

henkinen hätä on niin iso, että siitä kasvaa itsenäinen olio, joka on täysin teleologinen eli päämärähakuinen-telkkarissa on joskus ihan järkevää filosofiaa(firma-sarja)....toi yks on aika nipo-yrittää nostaa firmaa konkurssin partaalta...miten toi vois oikeesti tajuta noin ahdasmielisenä tylsimyksenä mitään mielikuvan myynnistä kohderyhmille tai minkään brändin kirkastamisesta. elämä pitää elää hetkessä joka kestää iankaikkisuuden...tajuta kaikki ja ei mitään...olla tyhmä, et tajuaa viisauden sanoja -ukolla on teleologinen ja muutenkin läpinäkyvä arvotus ja nenänvarsikatseisuus myydä edes makkaraa torilla -mmm...tohon ei tarvi edes hyvää näyttelijäsuoritusta, koska negaation kautta on helpomi suomalaisen hakee rooliaan -paits itkeminen ukoilla on aina ween vaikeeta ja häpeällistä. häpeetä suurempaa tunnetta itkeminen ilmeisemmin ukoilta vaatii -tai voihan sitä itkee onnesta....joka tietty kätkeytyy naurun verhoon...onni on teleologisen filosofian päämäärä, ja tämän saavuttaminen voi aiheuttaa jopa itkua ja hammasten kiristelyä.

2 kommenttia

ZOMQandBarbieQ

29.5.2007 21:00

sananlaskujen merkityksien ihmettely on rakkaimpia harrastuksiani. ylläolevassa kuvassa oon tehnyt digitaalikellosta upean kaulakorun itselleni -yhdessä kapakkireissussa oli toi kello -eikä tullut mitään vahinkoo....ei edes krapulaa, jota en yrittänyt. "wahinko ei tuu kellokaulassa" (lehmillä onkin erilainen kello...mut digitaalinen ei kierrä edes ympyrää niinku oikee kello....mut ei oo semmosilla kulkusillakaan tullut mitään vahinkoo kun oon testannut. oli erittäin ahdistavaa pitää kelloo kaulassa ihan selvinpäin -kukaan ei huomauttanut mitään hienosta kaulahelistimestäni, joten muuten ihan turha härveli:P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus