Blogi

Edellinen


Popeda  1

Kävin puolitoista viikkoa sitten Popedan keikalla. Toisen kerran, eka oli pari vuotta sitten. Silloin Pate oli hyvässä vedossa ja niin oli nytkin. Ilmeisestikin on pysytty kahvilinjalla ja hyvää niin. Nytkin kuultiin hyvä kokoelma 80-, 90- ja 2000-luvun biisejä ja tunnelma keikalla oli hyvä. Sainpa keikan jälkeen muutaman sanankin vaihtaa, mukavalta hepulta vaikutti. :)
Tässäpä tunnelmia keikalta, tuossa ääni parempi mutta kuva pienempi: http://www.youtube.com/watch?v=aPEQU3iXRJ8&NR=1 ja tuossa läheltä kuvattu mutta ääni kärsi, kun olin liian lähellä kajareita:
http://www.youtube.com/watch?v=4dGelFiPkBs&feature=related


Kissaveljekset 1 vuotta

Kissaveljekset täyttivät perjantaina vuoden, ovat siis täysikasvuisia kolleja nyt. Veljeksillä on vaan eroa, toinen on tummanharmaa, hiljainen, kiltti ja rauhallinen. Toinen on oranssi, kovaääninen, vähemmän kiltti (Karvisen tyylinen ja näköinen) ja energinen. Tämä oranssi ei myöskään pelkää vettä, on aina syliin tulossa, inhoaa yksinoloa ja on ovella vastassa aina. Melkoinen koirakissa siis. xD
Molemmat tärkeitä, minun ilopillereitä. <3 <3


Populistit  1

Kylläpä meinasi rytmihäiriö tulla, kun näin vaalituloksen, Persut saivat voiton. Onneksi sentään SDP meni edelle ja tässä tilanteessa olen iloinen jopa siitä, että Kokoomus on suurin ja Kataisesta tulee pääministeri.
Se mikä tässä huolestuttaa, on että eduskuntaan pääsi Halla-Aho ja hänen kavereitaan. Kaikki laitetaan maahanmuuttajien syyksi, tämähän politiikkaa oli suosittua 1930-luvulla. Ehdottomasti vastustan kaikkien vähimmistöjen syrjintää. Sitä paitsi kiihotus kansanryhmää vastaan Suomessa on edelleenkin rikos. :/


Rauhallista Joulua

Joulun vietto alkoi jo eilen, vietiin kynttilät haudoille, olipas kylmää, pakkasta melkein 30 astetta. Sitten vähän siivosin ja illalla kävin saunassa. Kohta sitten onkin aika mennä jälleen saunaan, sitten alkuillasta jouluateriaa lämmittämään. Huomenna syödään sitten vielä toinen jouluateria ja tapanina on kylässä käyntiä. Eli joulunvietto kestää neljä päivää. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille, tässäpä oma joululaulusuosikkini vuodelta 1994, esittäjänä Mariah Carey http://www.city.fi/antitv/klippi/26899/ :)

Edellinen