Populistit

  • Tulikettu36

Kylläpä meinasi rytmihäiriö tulla, kun näin vaalituloksen, Persut saivat voiton. Onneksi sentään SDP meni edelle ja tässä tilanteessa olen iloinen jopa siitä, että Kokoomus on suurin ja Kataisesta tulee pääministeri.
Se mikä tässä huolestuttaa, on että eduskuntaan pääsi Halla-Aho ja hänen kavereitaan. Kaikki laitetaan maahanmuuttajien syyksi, tämähän politiikkaa oli suosittua 1930-luvulla. Ehdottomasti vastustan kaikkien vähimmistöjen syrjintää. Sitä paitsi kiihotus kansanryhmää vastaan Suomessa on edelleenkin rikos. :/

2 kommenttia

MAgrippa

22.4.2011 14:18

Mitään kummempaa ongelmaa ei ole Eurooppaan tullut (osin erittäin tummaihoisista) intialaisista eikä itä-aasialaisista. Kantaväestön vanhemmathan suorastaan haluavat lapsensa näitä lapsia sisältävään kouluun eivätkä näiden lähiöt pala säännöllisesti, eivätkä koskaan. Ei ole ongelmaa mustista botswanalaisista eikä argentiinalaisista eikä filippiiniläisistä, mauritiuslaisista, havaijilaisista, ei ihmeemmin venäläisistäkään. Jne.

Ei hauku persut, ei hommafoorumi eikä Halla-Aho. (Toivottavasti olet huomannut ettei EU-alueelta ja Jenkeistä tänne töihin tulevia millään tavoin vieroksuta, päin vastoin, vaikka olisivat minkä värisiä.)

On näköjään yksi (uskontoon alun perin perustuva) käyttäytymiskoodi, jota he inhoavat ja pelkäävät ja arvostelevat. Halla-Aholaisten osoittamaa inhoa voi tuskin nimittää rasismiksi, sillä tämä koodi ei ole sidoksissa etniseen alkuperään mitenkään!

Arvostelun kohteena on vielä suuremmin ne erilaiset Suomen yhteisöt, virastot ja yksityishenkilöt, jotka tarmokkaasti yrittävät saada ko. käyttäytymiskoodiston omaavia henkilöitä Suomeen, verovaroilla.

http://www.halla-aho.com/scripta/minako_muukalaisvastainen.html

http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuuttopolitiikan_hahmottelua_osa1.html

http://www.halla-aho.com/scripta/monikulttuurisuus_ja_nainen.html

http://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuutto_koostuu_ihmisista.html

Nyt tietysti luulet, että Halla-Ahon äänestäjä se siellä kirjoittelee, mikä saa minut kyllä nauramaan. :-D Mutta vankan feminismini puolelta olen kyllä samaa mieltä hänen kanssaan siitä, mikä tässä maassa eniten uhkaa tasa-arvoa.

Tiedän tämän levinneen Suomeen pahasti, ja ainakin toista tuhatta (Suomessa syntynyttä) suomalaistyttöä on jo uhreina:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-505796/The-unspeakable-practice-female-circumcision-thats-destroying-young-womens-lives-Britain.html

Syrjinkö vähemmistöä jos vastustan tätä? Minulle on jopa väitetty niin. En saa puolustaa ihmisoikeuksia, koska ne ovat ristiriidassa tuon koodiston kanssa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus