• bbHennaK

Käytänkö 10 v. päästä pinkkiä & verkkosukkiksia?

Noniin. mikäs sen mahtavampaa kun että minulle tarjoutui mahdollisuus alkaa bloggaamaan tänne. City on ehdottomasti sellainen paikka missä on kaikkea kaikille, ja täällä kuluu aikaa vaikka tuntikausia koneen ääressä. minä haluan nyt olla osa sitä ja nyt voitte vihdoin lukea SÄÄNNÖLLISESTI, huom.SÄÄNNÖLLISESTI blogiani. Siksi painotan sanaa säännöllisesti,sillä tämä ei ole koskaan aiemmin toteutunut, sillä sen ajan kun koneella vietän en yleensä saa blogin blogia aikaiseksi edes kotisivuilleni. Nyt se on historiaa. Onko City valmiina?!!!

Jo heti alkuun voin kertoa teille, että kirjoitustaitoni eivät ole aivan huippuaan, mutta viesti varmasti menee perille :)

Minä ajattelin aluksi, että apua mitenköhän mä selviän City-lehden blogista. Siellähän ne kaikki on niin viisaita, muotitietoisia, ja tyylikkäitä ihmisiä, joilla on paljon mielipiteitä ja he tietävät kaupunkielämästä paljon. Minä kun olen vain tyttö Keravalta, vaikkakin tämäkin on kaupunki. No kuitenkin:) Sitten ajattelin, että no miksipäs ei.

Ehkä tänne saisin itsellenikin upeat neuvot, kärkkäät mielipiteet ja keskustelut aikaan siitä millaista tyylin pitäisi olla ja minkälaista on seurapiirielämä muiden vinkkelistä katsottuna.

Ja en tosiaan sitten käytä stadin slangia ja mun sanat on välillä niin maalta :) jotkut taitaa olla myös ihan omia joskus. Mutta aloitetaan.

Eli blogillani täällä mä haluan valottaa teille vähän,tai oikeastaan niin paljon kun pystyn, että mistä sitten oikein koostuu reality-tähden/julkisuuden henkilön elämä.

Ihmisten mielissä varmaan pyörii että ei käydä nk. normaalitöissä ja käydä koulua tms. Elämä ei ole siis tavanomaista ja tietyn kaavan noudattamista.
Sitä moni aina ihmettelee ja kysyy.

Ajattelee, että me ollaan vain tälläisiä tyhjän toimittajia jotka saattavat joskus kotisohvalta krapula-aamuna kun rahat on loppu, niin soittaa lehteen ja kertoa jotain nasevaa omasta elämästä. Ei ihan ;)
Eli täällä siis vähän arjesta julkkiksena(josko saan sellaiseksi itseäni nyt täällä kutsua). miltä se siis näyttää. En ehkä kerro sitä nyt, mutta se käy teille kyllä kerta kerralta selväksi. Kerron myöskin millainen ajatusmaailma täältä löytyy ja millaisista asioista normaalielämässä voi minullakin tulla huolia, Vaikka mielessäni pyöriikin yhteiskunnallisia asioita niin olen huono ottamaan poliittisiin ja yhteiskunnallsiin asioihin kantaa. Joten en ala täällä jeesustelemaan hirveästi kun ei ole niin paljon tietoa. Pysyn mieluusti omalla alalla minkä osaan parhaiten ja ne asiat löytyvät aika läheltä. Olen viihteen kova seuraaja ja yksi osa sitä. Ole hyvä ja ota omasi :)

Sitten haluan myös kertoa ehdottomasti miltä mikäkin paikka Helsingissä, tai vaikka Keravalla(minne joskus jopa eksyn baariin) vaikuttaa. Erityisesti otan osaa uusien paikkojen kutsuvierastilaisuuksiin ja julkkiskekkereihin sekä joskus ennakkonäytöksiin elokuvissa. Valotan teille siis sitä miltä näyttää upeat kutsut juhliin, sekä ihmiset ja tarjoilu siellä. Ja mikä parasta. Ihmiset loppuillasta ;)

Valotan teille ns. seurapiirielämää.
On synttäreitä, on avajaisia, on kilpailuja, on vuosipäiviä ja lehtien juhlia, on festareita, on konsertteja. diipa daapa. Kaiken maailman kissanristiäisiä. Joka päivälle löytyy omansa. Huomenna menen ravintola Belgen synttäreille kutsuvierasjuhliin.

Suomessa kun ei ole Jet set:tiä niin bb-tähdet bailaavat aivan täysin samoissa meistoissa (jos vain ikä sallii) melkein kun urheilutähdetkin, näyttelijät sekä laulajat ja koko Suomen kerma :) Joten Avot :)

Eikä oikein toi paprazzikulttuurikaan oo rantautunut Suomeen, joten mä sitten paparazzaan porukkaa sieltä sun täältä :)

Nyt kuitenkin palataan eka mun asioihin.

En siis tosiaan aio blogissani puhua vain itsestäni, mutta ihmisetkin kun suorastaan tuhat kertaa päivässä kysyvät asioistani niin kerrotaanpahan nyt sitten yhdestä asiasta mikä on toden teolla alkanut vaivaamaan mua. Nimittäin TYYLI!

Ole saanut kommentteja siitä kuinka juuri kun tulin ulos bb:stä(jos joku ei tiennyt niin 3 päivää sitten), olen muuttunut positiivisella tavalla. Kyllä tämä pitää paikkaansa ja persoona on nyt hiottu kivestä timantiksi, mikä se oli aikoinaan, mutta julkisuus teki siitä hetkellisesti kiven, koska timantin ei annettu loistaa. Nyt kuitenkin olen oma itseni kaikkine virheineen. mutta vielä on jotain asioita kohti menestystä ja mielestäni tyyli pukee naisen.

Olen askeleen kohti parempaa tulevaisuutta, mutta kun katselen ympärillä olevia naisia aina juhlissa niin katson, että hei mitä ihmettä.

Vaikka olen kiertänyt kaikki kaupat, tehnyt kaikkeni ja vartaloni on vähintään yhtä hyvä kuin muilla niin missä mättää. No varmaan siinä että minä kun olen kotona ja sovitan vaatteitani kaapista ja puen ne päälleni niin näytän mielestäni upealta. Hetkellisesti.
Kun menen ihmisten ilmoille ja paikkaan missä on muita tai nään myöhemmin itsestäni kuvan, tulee mieleeni että apua, miksi lähdin kotoa. Miksi?

Oletteko nähneeet kadulla joskus kävelevän naisia, jotka ovat kuin Donatella Versace, eli iäkkäitä naisia joiden kasvoilta voi nähdä jo ikääntymisen merkit. No varmasti olette. No entäs sitten kun sellainen kulkee ohi pinkissä paidassa ja minihameessa sekä pitkissä nahkaisissa reisisaappaissa. Monet varmaan ajautuisivat ajattelemaan hänen olevan ilotyttö ennemminkin kuin tuo tyylikäs vanha rouva menossa seurapiirikemuihin..no.....

Näitä löytyy varmasti joka maasta mutta erityisesti jenkkilässä olen tälläisiä kuullut olevan. Monet nuoret eivät kehtaa äitiään näyttää, kun he ovat kuulemma nuorekkaampia kun oma tyttö 18-vuotiaana.

En siis ole vielä äiti enkä vanha, mutta mitä jos minunkin tyylini on 20 vuoden päästä edelleen sama.

Huoli asiasta on todellakin, sillä vieläkin kun katson peiliin ja vaatteitani, huomaan tykkääväni edelleen samoista vaatteista kuin 5 vuotta sitten.

Katson muotilehtiä, muiden julkkisten pukeutumista ja petyn. Mietin, että miksi nuo vatteet eivät minun silmissäni sovi minulle, mutta miksi nuo näyttää sitten niin helvetin upealle. Sitten taas kun laittaisin heidän kuteet niskaan joku taas saattaisi sanoa että wau olet upea ja tyylikäs. Silti minä katsoisin itseeäni niissä ja tuntisin itseni epävarmaksi ja odottaisin hetkeä milloin saan riisua ne pois ja taas kotoisa pinkki mekko olisi kerrassaan ihana laittaa päälle.

Kerran ostin yhden mekon mitä eräs mies suositteli minulle kaupassa hänen näkökulmastaan, ja minä en ollut asiaan hirveän tyytyväinen. Ostin sen kuitenkin erään ravintolan avajaisiin ja tunsin itseni vähän hölmöksi. Puin sen silti päälleni enkä kokenut sen olevan tyyliäni ollenkaan. Halusin silti kokeilla uutta.

Kun astuin ravintolaan sisään, meni 5 minuuttia kun 10 ihmistä oli käynyt kehumassa mekkoani. se ei ollut tavanomainen näky päälläni ja minun tyyliseni mielestäni, mutta nythän niitä kehuja vasta sateli. no tämän jälkeen mekko on silti pysynyt vain kaapissa pölyjä keräämässä.

eilen taas kävin katsomassa Syksyksi vaatteita, että miten voin pukeutua samaan aikaa tyylikkäästi ja noihin tylsiin värittömiin, peittäviin ja mitäänsanomattomiin kuteisiin mitä joka kauppa pursuaa. Siis minun mielestäni.

Pakotin sitten itseni ostamaan 2 nahkahametta jotka eivät todellakaan myötäile vartaloa mutta ovat kokoa xs ja sitten sellaiseen pitsisen koko valkoisen pitkähihaisen mekon ruskean nahkahameen seuraksi. Laitoin nämä sitten upeiden ruskeiden nahkasaappaiden kanssa päälle ja menin käymään kaupassa ikään kuin testinä. Koko matkan kävellessäni kauppaan minua hävetti. Tuntuu kuin olisin lainannut tätini vaatteita.

Hyvät lukijat. Nyt on teidän vuoro auttaa minua. miksi haikailen pinkkien, tyylittömien,paljastavien, tiukkojen ja halpojen mekkojen perään. Osaanko koskaan käyttää housuja,legginssejä ja yhdistellä asukokonaisuuksia. Miten käy syksyllä ja talvella?

Stylistit tervetuloa maailmaani. Olisin teille unelmaasiakas. Auttakaa.

70 kommenttia

Leccare

9.9.2010 00:15

Tarvittaisiin varmasti enemmän kuvamateriaalia, jotta ymmärtäisimme mitä pahaa on pinkeissä, tyylittömissä, paljastavissa, tiukoissa ja halvoissa mekoissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

9.9.2010 00:21

Ziiz pliiz. Pizziztelykruunu on jo mulla. Voit mennä pois ja vaikka yrittää valmistautua seuraavaan bb:hen. Ziiz kamoon oikeesti hei.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

9.9.2010 00:23

Ja ihan aikuisten oikeesti, Henna kiltti, tsekkaa jatkossa oikeinkirjoitus, yhdyssanat ja välimerkit. Pliiz.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Marinia

9.9.2010 07:44

Tervetuloa cityyn, Henna. Olit BB:ssä aika näkyvä ja mielenkiintoinen osallistuja. Vaatevalinnoista.. no, kokeile vaihteeksi sellaisia vaatteita, jotka tuntuvat sinusta itsestäsi mukavilta päälläsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

9.9.2010 11:35

^ Hyvä tietää, Veltsu, että sinusta tekstini "kuulostaa" eikä "näytä".
Ja kyllä, myöhäistuntien huumorini menee ilmeisesti sinultakin ohi. En yllättynyt.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 11:36

Onko tämä vitsi?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

9.9.2010 11:36

"Pakotin sitten itseni ostamaan 2 nahkahametta"

Tulin surulliseksi. :(
Shoppailun pitäisi olla kivaa eikä pakkopullaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 12:03

upea blogi Henna. Olet aikuistunut ja kirjoitat hyvin etkä enää niitä kohujuttujasi. Onnea sinulle ja kaikkea hyvää jatkoon. Ja tyylistäsi. Ei ole häpeä käyttää stylistia joten lets go!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 12:07

Milloin lisäät kuvia Cityyn?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 12:12

Hyvä Henna! Mainitsit ettei kirjoituksesi ole välttämättä täydellistä ja eiköhän heti joku ...(sensored)... alkanut antamaan ohjeita oikeinkirjoitukseen. Älä välitä tästä räkättirastasräkätyksestä vaan jatka vaan valitsemallasi tiellä! Loistavaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 12:37

Paljon freesimpää kuin jonkun yliopistojuniorin kvasiälykkäät "krittiset" pohdinnat. Rehtiä! Itseironista! Hyvä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 12:56

hienoa henna! :)))) tätä täällä onkin kaivattu näiden kaikenmaailman munien koolla brassailevien tarinoiden joukkoon. älä alennu näihin tattikeskusteluihin missä pissikset pornoelokuvien innoittamana haaveilevat pesäpallomailan kokoisista munista!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 12:59

Loistavaa Henna! Muista kirjoittaa aktiivisesti! Älä lannistu pissisten dissausyrityksistä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:11

Miks sut heitettiin pihalle bb-talosta? mene takaisin väkisin! :P

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

9.9.2010 13:12

^ Ei kai kukaan nyt cityssä sellaista tekisi :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:13

koirat haukkuu ja BB-Hennan karavaani kulkee! :DDDD

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:14

;) kilpasiskot silmä kovana seuraa hennan plokia!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:17

@veliskeptinen o/ ehdottomasti samaa mieltä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:20

njääh, ei meilt tällänen kiinnosta, kerro mitä ajattelet siitä Antista! kai sulla joku vastaus on sen blogiin?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:23

hieno blogi. hieno nähdä että tänne on otettu julkkis bloggamaan.tervetuloo Cityyn. Älä välitä katteellsisista panettelijoista. Ovat kateellisii sun blogille! hah

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 13:38

voisko joku tiivistää

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 14:02

Hello Henna! Lisäilehän pian uutta matskua. Minua ei henk. Koht. Kiinnosta suomen 'suerapiirielämä' vaan lähinnä Sinun elämä. Toivoisin että jatkossa lisäilisit kuvia ja pääsisit asiaan vähempien mutkien kautta. Innolla silti odotan! Ps. Täälläkin yksi uusi .. Kannattaja? Fani? Ihailija? Mikä lie sitten..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RockyBoa

9.9.2010 14:40

Kukaan nimimerkillä ei kehtaa kehua tätä, eli hävettää myöntää julkisesti että jostain BB-Hennasta. Mun mielestä tän blogin voisi lopettaa ennen kuin edes alkoi. Seiska on hyvä näille turhille julkkiksille, Citystä luulin jotain muuta. Pettynyt

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

9.9.2010 14:50

^ Lienee turha kehua, jollei löydä aihetta siihen.

Ihan jees aihe sinänsä, trendit ja ihmisten elämän tsekkailu/tirkistely kiinnostaa aika monia. Sekin vaikuttaa kiinnostavuuteen, _miten_ asian tuo esiin. Plus kirjoitusvirheet ja sekavan näköinen teksti väsyttää ainakin mun silmiä ja vähentää kiinnostusta kohteeseen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MMOC

9.9.2010 15:23

Eiku heiku oikeesti. En ymmärtänyt sanaakaan kirjoituksesta.

Mockeri: luulisin, että tämän blogin sisällön olis saanut sanottu noin 3,5 rivilläkin. Tosin en ole täysin varma, joten en ala tiivistämään.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 15:43

onko täällä joku pizziz joka kritizoi kirjoitusvirheitä? get the f out of here ei täällä kukaa KIRjoiTa oiKein kIeliOPILLIZezti.

jatka Henna valitsemallazi tiellä
t. pizziz joka ihqusti tyckää isosta tatista ja vaihtelee quvia ihqupihqubloqiin koko ajan :P

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 15:49

Diablesse, jos vähentää sun kiinnostustas kirjoitusvirheet ynnä muut mainitsemasi jutut, saanko kysyä mitä helvettiä tässä sitten kommentoit joka välissä näihin ja olet vieläkin keikkumassa samalla sivulla? Move on with your life, right?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 16:23

Diablesse, jos tekstin virheet ovat mielestäsi niin "väsyttäviä" ja teksti on kaiken lisäksi sekavaakin, niin miksi ihmeessä luet tätä? Ihan vain sen takia, että saisit tulla kommenteissa itkemään kuinka paskaa tekstiä tässä onkaan? No, huvinsa kullakin, mutta muista, että ei sun oo pakko lukea tätä ;)

Henna jatka vain bloggailuasi, niin kuin joku muukin täällä sanoi niin minuakin kiinnostaa enemmän SINUN elämäsi eikä niinkään se seurapiirielämä joten muistahan kirjoittaa myös itsestäsi :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 16:29

^ hyvin sanottu anonyymi 15:49! kovasti on diablesö vähättelemässä hennulia mutta silti kaikki kolme silmää kovana tarkkailee täällä mitä tapahtuu? :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 17:30

Ei kannata välittää Cityn no-lifereista eli vakkarikirjoittajista. Itsetunnon jonnekin ala-asteen pihalle kadottaneet tykkäävät kritisoida kovasti kaikkea erilaista. Ehkä nää koulukiusatut yrittää vaan jollain tasolla kostaa kaikkea vääryyttä mitä ovat kokeneet -vähän väärä lähestymistapa tosin.
Keskusteluja lukiessa ymmärtää miten pateettista sakkia osa näistä City-vakkareista on. <3

Jatka ihmeessä bloggailua!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 18:06

Älä lannistu henna... noita suoraan sanottuna idioottej teinejä löytyy joka paikasta joille mikään ei oo hyvä.. Ihan mahtavaa lukea blogia! Olen niin ylpeä sinusta,olet aivan eri henna kuin joskus.. Hienoa,ja kaikkea hyvää! Terv Tiia

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 18:11

Kertoisitko huuliesi tarinan? Olemme kuulleet paljon eri puolilta,mutta mikä lienee todellisuudessa syy? Kaunis olet silti :) <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 18:29

Uskomatonta paskaa. En erittele tarkemmin, onko kyse blogista vai valtaosasta kommentteja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 18:33

Samira! Naulankantaan! *punch* *auts* *oih* ala-asteen, joskus yläasteen, piha on juuri mikä näistä tulee mieleen. Esitellään ja kehuskellaan itseä sekä haukutaan ja kiusataan muita. samalla ollaan niiiiiin asiantuntijoita joka asiassa, kuten oikeinkirjoituksessa, ihmisten luonteiden arvioimisessa, käyttäytymisessä, talousasioissa ymymym.pidetään syvällisiä tuntikausien keskusteluja ja niiiiin ihqupop ihmisten kanssa ettei edes yhtään ristiriitaa ole.ihqdaa! :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 18:51

Kuten moni jo on maininnut, blogi voisi olla lyhyt ja ytimekäs, jotta niitä jaksetaan lukea alusta loppuun. Henna hyvä, ei kannata välittää kirjoitusvirhe-bongareista, sillä cityssä ja muuallakin kirjiuotusvihreet ovat arkipäivää :)
Eivät cityssä nuo toisetkaan bloggarit sen viisaampia ole kuin kukaan toinenkaan, blogeissa ehkä ajan kanssa sisältö jalostuu ja aiheet kenties paranevat, itse kullakin?
Lisäksi Suomessa ei mielestäni ole "julkkiskermaa", vain tavallisen oloisia laulajia sekä muita taiteilijoita sekä bb- ym. tosi-tv -julkkiksia, joita kai voidaan jossain tapauksissa kutsua (m)julkuiksi.
Hyvä Henna, uskoisin että sinun kannattaa opetella sanomaan joihinkin tilaisuuksiin EI, sekä kieltäytyä joistakin kissanristiäisistä, sillä noissa kemuissa helposti palaa henkisesti loppuun.
Ainakin tämän ensimmäisen blogin julkisuusmäärä osoittaa Cityn onnistuneen bloggarikutsussaan melkoisen hyvin! Onnea Hennalle valitsemallaan tiellä. Varo provosoitumasta liikaa, äläkä ota kaikkea tulevaa kritiikkiä kovin henkilökohtaisesti, sillä uskoakseni sitä saattaa tulla jonkinverran :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 19:24

Huvittavaa, että kuhinasta huolimatta kukaan ei ole napsauttanut Facebookin Like-painiketta. Kukaan ei kehtaa tykkää Hennasta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 19:33

Henna on kyllä seksikkäin nainen 4ever <3 Muistuttaa "pelottavan" paljon exää. Missäs Hennaa voisi bongailla?

T: Mies 20v, Pori

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 20:06

minusta pienet kirjoitusvirheet on vain piristäviä.kateelliset jotka ovat tottuneet patsastelemaan huomion valokeilassa tällaiseen huomiota kiinnittävät eli yksi ainoa henkilö.joka on nyt saanut tuta lukijoiden mielipiteet tommosesta lapsellisesta arvostelusta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 20:28

^ Ei toimi ainakaan Mac+Safari tai Mac+FF-yhdistelmällä koko like-nappi. Yritetty on. :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Janne

9.9.2010 21:05

Ei toimi myöskään 64bit Namorookalla

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laura Heija

9.9.2010 21:14

Anonyymi Tänään 19:24 Huvittavaa, että kuhinasta huolimatta kukaan ei ole napsauttanut Facebookin Like-painiketta. Kukaan ei kehtaa tykkää Hennasta?

Varmaankaan siksi, koska kukaan ei tykkää Hennasta? :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.9.2010 21:46

McJanne
Tänään 21:05

Kokeilitko taikapuhallusta?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 00:30

Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go Henna Go!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 10:56

moi henna!! olen alkanut tykkäämään sinusta tosi paljon. aikoinaan pidin sinua/olit tyhmä alias hönön oloinen julkkistyrkky, huonotyylinen, et läheskään niin nätti mitä nyt, eikä sinun olemus ollut mitenkään positiivinen kuten eivät mitkään tempauksesikaan tai lehtijutut sinusta.

Nyt bb:ssä näin nätin, kivanoloisen ja kovin aikuistuneen ja nöyränkin oloisen maassa seisovan neitokaisen. Rauhallisuuden ja harmonisen olemuksen lisäksi et ole silti jumittunut tai huumorintajoton, vaan hauska ja ihana!! Upeaa :)

t.23-v blondi tyttö, uusi henna-fani!! :):):)

ja älä tee leuallesi mitään. Olet kaunis itsenäsi!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 11:47

Löysin 217 kirjoitus- ja kielioppivirhettä ennenkuin lopetin lukemisen kolmanteen lauseeseen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 15:38

Henna! Varoituksen sananen. Meillä on täällä henkilöitä, joilla vaikuttaa olevan tapana kertoa valheita tosiasioina. Erityisesti muutama suuriääninen räkättirastasnainen, tai pitäisikö sanoa tyttö joka on aikuisen ihmisen vartalossa. Heidän käyttäytymisensä vaihtelee sen mukaan saavatko he tukea muilta lukijoilta. Jos näyttää siltä, että he ovat alakynnessä, kiiruhtavat he kirjoittamaan omaan blogiinsa kovin "viisaan" kuuloisen tekstin, jossa he arvostelevat "muita" sellaisesta käytöksestä, mihin he itse ovat syyllistyneet. Tämä ihan vaan sulle Henna tiedoksi, ettet jää turhia ihmettelemään, kun kirjoitukset vaikuttavat jakomielitautisten tekeleiltä. Sitä ne nimittäin ovatkin. Tiedät varmasti ketä tarkoitetaan. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 15:55

Ja Vermithrax olet ilmeisesti itsestäsi ylpeä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Dia

10.9.2010 16:35

^ Mä lopetin laskemisen jo puolivälissä tota määrää. Mulla on selkeesti heikompi sietokyky ku sulla. Hävettää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 17:04

minkä vuoksi hennaa kehuvia kommentteja ei julkaista mutta noita kirjoitusvirheistä vanhojen mummojen tavoin nalkuttavia sen sijaan kyllä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

10.9.2010 17:08

outoa nähdä konkreettisesti kuinka kateellisia naiset ovat hennalle.kun ei muuta keksitä niin takerrutaan kirjoitusvirheisiin, kuin vanha äänilevy.kateuden osoittaa nimenomaan se, ettei malteta pysyä poissa täältä. ehkä harmittaa kun henna on otettu cityn vakkariksi vaikka itse on toivottu samaa?
tiedän henna että olet tottunut tällaseen skeidan jauhantaan joten se ei sua varmasti heilauta. räkättirastaitahan ne on. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.9.2010 10:44

haha jollain Diablessellä taitaapi olla jääny jotain korvan taakse (siis jotain muutaki ku kielioppivirheitä) ku täytyy niin helkatin monta kertaa tännekki kommentoida :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.9.2010 12:15

Itse en pukeutumisasioita tai julkisuutta osaa kommentoida, mutta kannustaisin kirjoittamiseen satsaamiseen.

Välimerkkien ( pilkut, pisteet) kielioppisääntö kannattaisi kertauksena lukea ainakin lyhyesti. Peukalosäännöksi voit ottaa tauon, joka puheessa muutenkin on. Yhdyssanoissa mielestäni ei ollut ekassa blogissa juurikaan virheitä, mutta niille kommentoijille, jotka luulevat näin olevan voin antaa toimivan esimerkin. Näin päättelet, että rakennekynnet on yhdyssana: Yritä sijoittaa sanojen väliin ”kin”. Ei kuulosta luontevalta, joten tämä on yhdyssana.

Yritä muodostaa lyhyempiä lauseita ajatustesi selkeyttämiseksi. Käytä tekstin lopullisessa muokkausvaiheessa enemmän aikaa turhien ilmausten ja toiston karsimiseen. Puhekieltä blogissa mielestäni on ihan luontevaa käyttää. Jätä ne tekstiin. Aitous ja persoonallisuus ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin tiukkapipoinen kieliopin vaaliminen.

Älä missään nimessä kirjoita suoraan sivuston ruutuun, jonne kirjautuneena kirjoitetaan, vaan valmistele teksti tekstinkäsittelyohjelmassa ensin. Siinä näet kokonaisuuden paremmin kuin pikku ikkunasta. Asenna tai asennuta vaikkapa ilmainen OpenOffice netistä. Varmista, että oikeinkirjoituksen tarkistus on toiminnassa. Näin saat karsittua monia kiireessä tai muuten epähuomiossa tulevia kirjoitusvirheitä. Tekstin zoomaaminen isommaksi auttaa havaitsemaan virheitä, joita oikeinkirjoituksen tarkistustoiminta ei aina huomaa. Kun myös kappaleiden pituudet vaikuttavat luontevilta, oletkin valmis leikkaa-liimaa toimintaan.

Jos kuvien ottamisessa ja kuvankäsittelyssä et itse ole luonnostaan taitava, jätä se kavereille alkuvaiheessa. Ota kuitenkin oppia heidän tekemistään rajauksista, valotuksesta, värien käytöstä. Varmaan itse selailet myös muotilehtiä, mutta aina tilaisuuden tullen pyri katselemaan myös valokuvaamiseen liittyviä kirjoja ja nettisivuja. Kuvallista ilmaisua oppii vain näkemällä muiden töitä. Alussa kaikki on yhtä sekamelskaa, mutta vähitellen oma näkemys nousee esille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.9.2010 12:43

Diablesse, tahtoisin oikaista viimeisimmästä kommentistasi paistavan kirjoitusvirheen. Kokeile ensi kerralla kirjoittaa "Mulla on selkeesti heikompi sietokyky KUIN sulla". Hennalle paljon onnea ja kannustusta. Jatka vain rohkeasti omaan tyyliisi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.9.2010 14:04

Hei, käytä vaan niitä vaatteita joista tykkäät, hyvällä maulla of coors, tosin stailisti voi olla siinä apuna, ettei mee ihan överiks:)
Älä pelkää, tuskin 20 vuoden päästä tykkäät samoista kuteista kuin nyt.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bbHennaK

11.9.2010 15:30

Heippa kaikille..Onpas täällä kärkästä keskustelua. Ja haluan muistuttaa vielä että mä kirjoitan niin kun mä kirjoitan enkä voi asialle mitään jos en esim. itse huomaa täällä virheitäni! Olen tottunut kirjoittamaan nopeasti sitä mukaa kun juttua tulee ja aina ei mene kaikki putkeen, mutta viesti varmaan tulee selväksi! Kiitos ihmisille kommenteista ja ensi blogi on sitten tosiaan lyhyempi ja selkeämpi :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.9.2010 18:42

OOT HENNA TOSI IHANA JA PIDIN SUSTA JO SILLON KU MUKA OLIT VIELÄ NIIN LAPSELLINEN JA MITÄ MUUTA PEETÄ IHMISET JAUHOKI OOT IHANA IHNAA IHANA KAUNIS JA ANSAITSET HYVÄN MIEHEN JA ELÄMÄN <3 luen blogiasi varmasti hyvää tekstiä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

11.9.2010 23:56

Sinun kannattaa kiinnittä huomiota tekstin ulkoasuun ja kappalejakoon. Ei liian pitkiä kappaleita, mutta yhden lausen mittaiset on liian lyhyitä. Tekstistä tulee sekavannäköistä ja hankalasti luettavaa. Lue ammattikirjoittajien kolumneja, niistä saat paljon vinkkiä. Vältä myös toistoa.

Tyylistä sen verran, että vanha viisaus, "älä näytä kaikkea kerralla" toimii vieläkin. Eli minihameen kanssa peittävämpi yläosa ja päinvastoin. Voimakkaan meikin kanssa pienet korut, naturellin kanssa voi olla enemmänkin. Kirkkaanvärisen tai voimakkaasti kuvioidun puseron kanssa hillitympi alaosa. Älä yhdistele kirkuvia värejä, ja erilaisia kuoseja jos et halua näyttää sirkuspelleltä.
Voimakas meikki, isot korut, pikkuinen toppi ja minihame saavat sinut ( ja kenet tahansa) näyttämään sutturalta. Valitse siis yksi kohta, ja korosta sitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Toni

12.9.2010 18:32

en kyllä osaa sanoa muutakun että odottelen seuraavaa. itseäni ei häirinnyt mitkään kirjoitusvirheet yhtään...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.9.2010 19:30

Hei Henna! Et oo ollut mun tyyppiä ihmisenä ikinä, mutta luettuani sun blogin mun asenne sua kohtaan muuttu: oot aito, rehellinen ja hyväntahtonen ihminen ja se vaan se merkitsee. Tsemppii tyylin etsimiseen! p.s. Pukeudu aina vaatteisiin, missä sul on hyvä olla ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.9.2010 20:54

Hei Henna !

Todella hieno plussa sinulle, että olet saanut kroppasi kuntoon.
Voisit siitä hieman kertoa, miten sen olet tehnyt, ruokavalio, liikunta ym ym.

Plussaa sinulle myös tummasta hiustenväristä. VetyBlondi ei todellakaan ollut sinun juttusi...

Vaatteista antaisin Sinulle vinkin, Fiorella Bannaan hetkeksi ( vaikka toki
kivahan jos sieltä ilmaista kamaa saa...mutta....) . Uudelle tyylillesi
olisi + , jos panostaisit perus klassisiin vaatteisiin. Liika Blingbling
ei ole hyväksi..kenellekkään :)

Aurinkoista Syksyä Sinulle :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

13.9.2010 16:55

Mäkin suosittelen täysiä että unhodat Fiorellat ja muut mitkä on lähelläkään sitä. Jos shoppailisit ainoastaan esim Stockmannilla, et voisi mennä pieleen pukeutumisessasi. Siellä on duunissa iso pino pukeutumisneuvojia, sinne vaan, ei ne neuvot mitään maksa. Seiskan sivulla ollut kiva sinusta leoparditakissa, nahkahameessa ja läpinäkyvässä paidassa on jäätävää katseltavaa. Ovatko rintsikatkin siinä kuvassa ehkä samat kuin omassa blogissasi julkaisemassasi 'ennen'-kuvassa? Hyh ne ovat rumat ja siis todistetusti vanhat. Ala hankkimaan klassisia vaatteita, klassisia. Alusvaatteissa yhtä väriä matchaavia settejä, siistejä laukkuja (ei mitään blingiä!)mustia/vaaleanruskeita trenssejä ja sopivia hansikkaita, matalavartisempia saappaita, mieluummin ihan korkkareita kuin halvannäköistä nahkameininkiä.

Ja yhteen väriin kerrallaa (siis mustaan) puekutuminen on sallittua. Ei tarvita viittä eri väriä ja kolmea kuosia, järkyttävää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

14.9.2010 13:32

Kaksi sanaa : Leena Sarvi. Siitä voisi suomalaiset naiset ottaa mallia. Ja pissistyyli henna pois...Less is MORE.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

16.9.2010 10:28

Henna, Fiorella ei ehkä ole se tyylikkäin paikka ostaa vaatteita. Vaikka muuttasit tyyliäsi, ei se tarkoita että sinun pitää vaihtaa pinkistä mekosta beigeen flanellipaitaan ja suoriin housuihin.

Pinkkiä voit toki käyttää, mutta käytä sitä ennemminkin somisteena. Vaikka musta asu ja pinkkiä jossain muualla.

Mekkoja ei tarvitse jättää koskaan pois, ovathan ne tyylikkäitä. Suosi vaikka mustavalkoista, se sopii joka tilanteeseen ja mekkoja jotka ovat naisellisia ja korostavat vyötäröä. Bileisiin voit huoletta pukeutua seksikkäisiin vaatteisiin, sinun tulee vaan nähdä ero seksikkyydellä ja halvalla.

Tiukat kauluspaidat ovat tosi hyvännäkösiä ja niitä voi käyttää tiukkojen hameidenkin kanssa. Myös suorat/tiukat liituraitahousut ja jakut näyttävät tosi hyvältä, kokeile!

Nyt kun olet tumma, kokeile näitä värejä: Musta/Valkonen, punainen, puna-valkonen, turkoosi ja sininen. Syys- ja talvivaatteisiin sitten ruskean hehkua!
Helsingissä varmaankin Mango, Zara, Vila, Stockmann ja tämä uusi Fiorellan vieressä oleva liike, oiskohan Sunny's, tsekkaile sieltä asuja. Sanot myyjälle että etit vartalonmyötästä, seksikästä ja tyylikästä asua..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

17.9.2010 19:43

älä välitä noista ilkeistä palautteista, oot upee ja fiksu nainen henna!:) ja pukeutumisesta; pukeudu just niinkun haluut ja mikä mukavalta tuntuu, hyvän maun rajoissa tietenki. älä sen mukaan mikä on muotia tai miten 'pitäisi' pukeutuu! ja joo olis kiva kyl tietää miten oot saanu kroppas noin hyvää kuntoo, siitä jotai tekstiä? tsemppii:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

bbHennaK

21.9.2010 18:16

kiitos palautteistanne. Kivoja neuvoja. Joo tosiaan ehkä se tyyli on paras silloin kun pukeutuu juuri niihin vaatteisiin missä itsensä tuntee mukavaksi :) Hyvää Syksyn jatkoa kaikille. Huomenna tavataan taas uuden blogin merkeissä :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

23.10.2010 14:15

Tuskin 20 vuoden päästä tykkäät edes tästä teinityylistä, itse 2 vuotta sitten kun laihduin ja erosin niin rupesin pukeutumaan ns sutturalookkiin mutta sitten kun havahduin tyyliini niin järkytyin. Se look ei ollut ollenkaan tyylikäs tai ihana se oli kauhea. Onneksi tulin järkiini,nykyään pukeudun tyylikkäästi ja nuorekkaasti ja jopa seksikkäästi mutta näyttämättä halvallta :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

30.10.2010 23:09

Tsemppiä, Henna! Vaikutat aikuistuneelta ja olet ottanut oppia virheistäsi. Tyyliasioihisi voisin kommentoida sen verran, että mielestäni voisit jättää Fiorella-vaatteet pois ja hankkia enemmän vaikka Vilasta vaatteita. Ei tyyliäisi kannata suoraan jakkupukulinjalle muuttaa, myös välimuotoja on. Nuorekasta, tyylikästä, nahkaa, hyvin istuvia mekkoja, neuleita, kivoja toppeja jne. Mustaa, valkoista, piristeenä jotain väriä kuten sinistä tai vaikka sitä pinkkiä.
Toivon sinulle kaikkea hyvää jatkoon!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

17.11.2010 13:05

Moi Henna!! Kun pohdit tota sun pukeutumista, niin sanon vaan että älä ota siitä turhaa stressiä!! On olemassa sutturalookin ja aikuisen tyylin välimaastoakin, ja jokainen voi muokata siitä omanlaisensa.
Mitä jos jättäisi räikyvän pinkin pois ja ottaisi tilalle jotain hempeää,söpöä hailakan vaaleanpunaista? Tai jos räikeitä värejä tahdot käyttää niin pistät mustan neutraalin asun ja yhdistät siihen värikkäät kengät ja/tai laukun ja muita yksityiskohtia. "Tylsältä" tuntuvaa asua voi myös piristää hiuskoristeilla, koruilla ja vöillä.
Suosittelisin esim Vilaa sinulle, siellä on tyylikkäitä mutta nuorekkaita vaatteita aika edullisin hinnoin. Ja mitä muita kauppoja tulee mieleen niin esim Mango, mutta muistaakseni siellä on kalliimmat hinnat kuin Vilassa.
Aurinkoa päiviisi! <3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

9.12.2010 23:39

Eikö kukaan näe asian lävitse?

"katson julkkiksia, ne on niin kauniita, mä en" yms.

Onko sinulla Henna pienoinen itse-tunto-ongelma?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

19.12.2011 19:07

Voi apua!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi