Rakastatko digipaperin kahinaa aamuisin?

  • Del Aholainen

...eli asioita, jotka ovat ärsyttäneet lähiaikoina tai vähän kauemminkin.

§ Miksei enää luoteta vanhaan hyvään html:ään, vaan kaikille nettilehdille ja ravintoloiden ruokalistoille pitää olla oma ja toki erilainen digipaperitsydeemi, jonka käyttäminen on aivan kakkosesta? Sujuva lukeminen on aivan mahdotonta, kun sanomalehden aukeama on pakotettu digimuotoon ruudulle. Joko fontti on eläkeläismallia tai sitten pientä pikselitöhryä. Siinä sitten yrittää sorkkia nuolia skrollatakseen, mutta hups, tuosta nuolesta kääntyikin koko sivu. Pahinta on äänitehosteet. Haluaako joku kuunnella epäaitoa sanomalehden kahinaa sorkkiessaan hiirellä digilehteään? Eikö kukaan?

§ Tapaukset, jotka tilaavat Kiinasta ilmaista (toimituskulut 150 e lisätään) laihdutusvalmistetta ja menettävät satoja euroja, jonka jälkeen tulevat itkemään kuinka vaarallinen paikka netti on. Eihän se netin vika ole, että ahneet ja typerät myyvät lattiavahapillereitä ihmisille, jotka kärsivät pakkoliikkeestä tunkea sipsejä nassukkaan.

§ Palvelut, jotka toimivat vain Windows 98:lla tai ylipäätään vain Windowsilla. Kuka tahansa voi omille kotskasivuilleen panna niin paljon Windows-kamaa kuin jaksaa, mutta jossain on menty metsään, jos nettipankin tai suuren kaupallisen kanavan netti-tv ei toimi Ompuilla. Tulee vähän epämiellyttävä olo ajatellessa nettipankkia, joka ei toimi Safarilla. Monellakohan paketilla purkkaa nettipankki ylipäätään pysyy pystyssä?

§ Ihmiset, jotka kopioivat kuvia "Googlesta" ja ottavat kuvia "webillä". Suurella todennäköisyydellä samat ihmiset omistavat "mp3:n", eikä nyt puhuta tiedostosta.

§ Oululaiset, joilla on toripolliisin lisäksi keskustan alueella toimiva ilmainen wlan. Helsingissäkin pitäisi olla joku Espa wlan, mutta jos joku tietää missä kohti se kuuluu, voi vinkata kommenttiboksissa. Pahinta on tosin langattomat verkot, joita luulee ilmaisiksi ja toimiviksi, mutta selaimeen räjähtääkin "maksa kymppi ja saat surffailla kolme minuuttia" -sivu. Liian hyvin kuuluva wlan on pahin ansa.

§ Foorumeilla kirjoittelevat ihmiset, jotka lainaavat 800 merkin multilainauksia sisältävän rimpsun ja kirjoittavat perään parhaassa tapauksessa hymiön. Epäolennaisen skeidan kumittamiseen menee noin 10 sekuntia, ja pari sekuntia elämästään säästää kun on kirjoittamatta sen "samaa mieltä". Muilta ihmisiltä säästää vitutuksen vaivan.

Mikä muita hienoja ihmisiä on ärsyttänyt lähiaikoina?

3 kommenttia

Anonyymi

12.8.2010 08:51

"Tapaukset, jotka tilaavat Kiinasta ilmaista (toimituskulut 150 e lisätään)" Itse asiassa monet verkkokaupoista on ilmainen kuljetus. Esimerkiksi, http://www.tinydeal.com/mobile-pxeox-games/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

12.8.2010 14:15

Kun lukee noita ammattipoliitikoiksi ryhtyneiden lausumia uutisvirrasta. Kuten asioita siiäm että mitä ei tulla ainakaan tekemään.

Sitten rupesi mietityttämään ja naurattamaan se, että uskovatko edes pitkän linjan toimittajat siihen mitä kaikkea potaskaa meille nykyään päättäjiemme toimesta puhutaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

17.8.2010 18:01

Sama kuin tuo digilehden rapina on casinon automaatit, jotka nykyään tulostavat voitot viivakoodipiletille ja soittavat kaiuttimista kolikoiden kilinää. Ei näin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi