Friteteerattu mämmi

  • licence27

Illan ja nälän tullen voi tulla vastaan outoja asioita. Tänään siis kuulin että Hml torilla olisi kohta saatavilla friteerattua mämmiä. Idea on mielestäni loistava, mutta itse tuote täytynee maistaa ja kokea itse että siitä voi sanoa jotain tietoon pohjautuvaa.

Ilmeisesti samaa ajatteli takanamme ja tilauksemme jälkeen edessämme girllin luukun läheisyydessä jonottaneen parivaljakon miespuoleinen jäsen. Maistokohteena ei toki ollut mämmiä vaan jotain niin tulista että sen perään meni pikkutölkillinen maitoa ja siitä huolimatta poltteli edelleen.

Terveisiä tosin mieluummin sille parivaljakon naispuoliselle osapuolelle sinne Tervakosken suuntaan ja toivottavasti ruoka oli hyvää seurassani jonottamisen jälkeenkin... Ruokatarinat Suomesta ja maailmalta eivät välttämättä ruokahalua paranna tai toisen kanppailu tulisuuden potkittua kunnolla.

No mut siis juhla-aterian lisukkeeksi ostetut bataattiranskalaiset olivat tällä kertaa täysosuma. Kaikkea muuta ruokaa jäi ylikin, mutta bataattiranskalaiset menivät viimeistä murua myöden parempiin suihin ja tavallisia ei niiden jälkeen itselleni enää uponnut.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus