AC/DC – indeksi ja finanssikriisi

  • WilleWau

Löysinpä viimein AC/DC:n Black Ice - albumin kappaleet 20.10.08 ilmestyvältä albumilta.

* *

Tiedotusvälineissä on viisaasti puhuttu viime päivinä finanssialan kriisistä ja hyvä näin. Koska Suomen kohdalla pahimmat turbulenssit saattavat kohdistua vakuutusalaan. Ja sitä kautta pankkipuoleen.

Tiesitkö jo tämän?

Vakuutusvalvontavirasto toimijoineen ei välttämättä ole valvonnan sekä valvottavien suhteen niin avoin ja läpinäkyvä kuin on taas rahoitustarkastus.

Lisäksi vakuutusvalvontaviraston monet virkanaisista ja -miehistä ovat olleet aiemmin vakuutusalan leivissä. Kuten jo edesmenneen Kansa-yhtiöiden.

* *

Nyt olen sitten muuttanut Black Ice – albumin kappaleet AC/DC – indeksin mukaiseen järjestykseen, jotka povaavat ensin Suomenkin talouden kyykähtämistä ja sitten uutta nousua.

Aikajänteenä tulee olemaan AC/DC – indeksin mukaan kymmenen vuotta.

Money Made
Wheels
Black Ice
Anything Goes
Skies On Fire
Stormy May Day
Big Jack
War Machine
Decibel
Smash N Grab
Spoilin’ For A Fight
Rock N Roll Train
She Likes Rock N Roll
Rock N Roll Dream
Rocking All The Way

Enkä minulla ole vielä hajuakaan mistä nuo kappaleet sanoitusten osalta kertovat, mutta pakkohan rahatalouden markkinoiden on tietää, että suurimmat pommit ovat vielä jysähtämättä. Mistä moinen sykyily muuten johtuisi?

Voihan toki olla, että globaalissa sotakulttuurissakin tapahtuu jotain ennustamatonta.

Tai sitten maa järisee isosti Japanissa, jolloin alkaa japanilaisten sijoitusten vetäminen pois markkinoilta maan jälleenrakentamiseksi.

Nämä ovat sitten muiden aikanaan esittämiä yleisennusteita, mutta laitan ne tähän yhteyteen esille. Oraakkelimaisiksi muikkareiksi.

* *

Ja muistaa pitää kun suomalaiset huippupoliitikot hokevat kuorossa, että kaikki on meillä kunnossa, niin on syytä olla terveellä tavalla epäluuloinen ja muistaa 1990 – luvun vaihde.

* *

Islannissahan toteutuu parasta aikaa tuo sama kuvio 1990 – luvun Suomesta; kaikkien valuuttalainaa ottaneiden keskuudessa.

Lainasummat ovat pompsahtaneet jo 40 prosenttia ylöspäin. Samalla kun vakuusarvona olevan omaisuuden arvo on lähtenyt hurjaan luisuun alaspäin.

Toivon, että näin ei tule tapahtumaan Suomessa.

Sillä asuntovelallisena on tuollaisessa tilanteessa helvetillistä olla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus