After jingle balls - Thundering Temple Balls!

  • WilleWau

Joskus musiikin saralla osuu ihan tsägällä uusia tuttavuuksia kuunneltavaksi ja katsottavaksi. Kilpailu musiikin saralla on kovaa ja tarjonta laajaa.

Tästä seuraavasta Temple Balls tuttavuudesta on minulla kiittäminen, maarakennusalalla toimivaa, Salaojamestarit nimistä toimijaa instassa, josta bongasin tämän seuraavan kappaleen.

Tämä uusin kappale 16.4.2021 ilmestyvältä Pyromide albumilta on poljennoltaan melkoinen korvamato.

Temple Balls - "Thunder From The North" - Official Music Video - 70 756 katselukertaa per 11.2.2021 • Julkaistu 5.2.2021

Mielenkiinnolla odotan ennakkoon Levykauppa Äxästä tilamaani albumia tarkempaan kuunteluun.

Mielenkiintoiselta tuntuvia uusia bändejä ja perinteistä levykauppaa toimintaa tuen näin toimien mielelläni.

Mielenkiintoista on saada tietää, mitä bändin nimi tarkoittaa? Bändin jäsenten kertomana. ;-)

Tässä Temple Balls tietoa Wikipediasta.

Mielenkiintoinen huomio.

Temple Balls on kerennyt tekemään jo avausta Japanin markkinoille. Toivotaan, että koronan helpottaessa Temple Ballsin Arctic Metal Beat (AMB) iskee isosti läpi, niin isossa idässä kuin letkeässä lännessä.

Vieläpä niin onnistuen, että bändin pojjaat ja crew pystyvät hankkimaan tekemällään musiikilla elantonsa. Niin pallikkaisessa pohjoisessa ja eroottisessa etelässä.

Silloin voitanee sanoa, että maailmalla tunnetaan musiikillisesti 2020-luvun pohjoisen jingle bells kuin arktisen dingle balls.

Kirjoitettaessa soi Goodbye June, Temple Balls, Wig Wam, Block Buster, Elvenking, Sabaton

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus