Agressiivista kotouttamista

  • WilleWau

Ratikkapysäkillä agressiivisesti pörräävät kerjäläiset olivat itselleni Hesassa piipahtaessani uusi kokemus.

Nuorehehkoja ja tervejalkaisia molemmat.

Kenenkään en nähnyt kuppeihin rahaa laittavan, koska tyyli on niin hilkulla, ettei suomalainen lataa kymmennennen pyyntikerran jälkeen turpaan. Varsinkin, jos samat tyypit tekevät sen 5 minuutin odotusaikana.

Toivon, että olen seuraavan asian suhteen väärässä.

Nyt heillä on menossa sen sortin kotouttaminen, että heidän etelä-eurooppalaiseen tyyliin toimivaan kerjäykseen suomalaisten toimesta sopeudutaan.

Lähtevätkö sitten pikku hiljaa ratikkaa pysäkillä odottavien uhrien arvoesineistö uudelle maalliselle vaellukselleen? Vanhukset, lapset ja naiset ensin...

1 kommentti

Flash-Bang

26.3.2009 14:41

Joo, kerjäämistähän ei kielletty eikä kriminalisoitu sinänsä. Jos joltakulta palaa käpy ja tulee nujakka niin sitä sitten selvitellään. Toivottavasti kukaan ei lanttia luovuta koska nuohan eivät ole kerjäläisiä vaan sosiaalitoimen piirissä aivan kuten me alkuasukkaat.

No entäs tupakoitsijat ratikka- ja bussipysäkeillä. Joko käryyttäjät on viety putkaan ja lyöty sakkolappu kouraan? Miksi ei kielletä kaikkea kerralla niin säännöt olisivat selkeämmät ja koska kuitenkin lähivuosina kaikki on kielletty.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus