Akku loppuu....

  • WilleWau

Nokia disconnecting people?

Varsinkin, jos uutta ilmaista kartta- ja navigointipalvelua hyödyntäessä sekä tien päällä ollessa huomataan akkulaturin johto jääneen kotiin, kun akku loppuu.

No se harmina pienemmästä päästä, koska eilisen Nokian julkistuksen yhteydessä ei ole ainakaan omiin silmiin osunut se, että mitä kaikkea tietoa käyttäjän sijaintipaikoista kerätään puhelimen mahdollistamien yhteyksien kautta.

Lex Nokian voimaantulon myötä ei liene poissuljettu se, että työpaikan vaihtoa uumoilevien pitään "unohtaa" työsuhdeälykännykkänsä duuniin, kun on menossa mahdollisiin haastatteluihin uuden työnantajan kanssa.

Toisaalta paikkatiedon siirtyminen kännykästä hälytystilanteissa suoraan hälytyskeskusten karttapohjiin auttaa avun nopeampaa paikalle tuloa.

Varsinkin, kun hälytyskeskusten toimialoja ollaan rutkasti suurentamassa ja täsmällen samoja katuosoitteita saattaa olla eri paikkakunnilla useita.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus