Barrikadin miehet

  • WilleWau

Toivottavasti yhteiskunnallisesti suuntautuneen Barrikadin miehet Harri Nykänen ja Jouni Tervo saavat myös rinnalleen naispuolisia bloggaajia.

Mielestäni on hyvä vaan, että tulee erilaisia näkökulmia julkisuuteen.

Tunteeko kuka seuraavan teoksen teoksen tekijöitä tarkemmin? En löytänyt teosta ainakaan vielä kirjastojen tietokannoista.

<- Historia toistaa itseään http://www.barrikadi.fi/ - >

"Barrikadilla on ilo osalistua suomalaisen korruption paljastustalkoisiin vielä ennen eduskunnan syyskauden avausta.

Rovaniemeläiset asiantuntijat Petri Koikkalainen ja Esko Riepula käyvät uunituoreessa kirjassa Näin valta ostetaan – lyhyt oppimäärä poliittisesta korruptiosta Suomessa 2006 – 2009 läpi vaalirahoituksen keskeiset kysymykset.

Yhteiskuntatieteen tohtorin ja oikeustieteen professorin yhdessä kirjoittama seikkaperäinen selvitys ei jätä kiveäkään kääntämättä.

Se osoittaa vastaansanomattomasti, kuinka liikemiehet ostivat pääsynsä vallan ytimeen ja kuinka poliitikkojen, julkisen rahan ja bisnesmiesten kesken yritettiin rakentaa pimeän puoluetuen vipurahastoa.

Rovaniemen kelkkatehtaan tapaisilla hankkeilla yhteiskunnan varoja oli tarkoitus ohjata kenenkään huomaamatta poliittisen päätöksenteon rasvaamiseen."

- - - - - - - - - - -

Lähipäivinä lienee ilmestymässä uusi pamfletti Barrikadin miehiltä?

"Tuorein pamflettimme ilmestyy juuri sopivaan aikaan. Nyt kun poliitikot kilvan vakuuttelevat kaiken olennaisen tulleen jo kerrotuksi, kirjassa isketään kiinni poliittisen rahan ydinkysymyksiin.

Uusin pamflettimme tulee osoittamaan, ettei Suomi ole maailman korruptoimattomimpia maita niin kuin meille uskotellaan, vaan että lahjoman antamisesta ja vastaanottamisesta on tullut maan tapa ja sen vuoksi yhteiskunnalliselle toiminnalle kuolemanvakava asia.

Niin kuin kirjoittajat itse sanovat, enää ei Suomessa tarvitse äänestää kun poliitikon voi yksinkertaisesti ostaa."

1 kommentti

Marika7

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus