Eduskunnan lakivaliokunta ja vihreät

  • WilleWau

Hesarin (21.4.07) mukaan vihreät epäonnistuivat eduskunnassa yrityksessään vaihtaa lakivaliokunnan puheenjohtajan paikka jonkin toisen valiokunnan puheenjohtajuuteen.

Hesarissa olleiden tietojen mukaan vaihtoyritys johtui siitä, että lakivaliokuntaa vetänyt Tuija Brax (vihr) nimitettiin oikeusministeriksi, eikä vihreillä ole muita juristeja.

* * *

Viime eduskuntakaudella sosiaali- ja terveysvaliokuntaa johti putkimiehen ammattitaustalla Valto Koski/sd ja varapuheenjohtajana toimi Eero – Akaan Penttilä/kok ammattitaustaltaan mm. Ilmarisen vakuutuslääkäri.

Ja olihan lakivaliokunnan varapuheenjohtajana viime eduskuntakaudella Susanna Rahkonen/sd, jonka siviilitoimi hallitussihteerinä löytyy CV-tietojen mukaan sosiaali – ja terveysministeriön vakuutusosastolta.

Pienet vajaavaisuudet ammattinimikkeissä tai jääviyskysymyksiä eivät ole Suomessa niin kovin noponnuuka asia.

Muuten. Mielenkiintoista olisi, jos suomalaisen tutkivan journalismin taitajat tekisivät pientä selvitystyötä sosiaali- ja terveysministerinä toimineen Tuula Haataisen ja hänen aviopuolisonsa Janne Metsämäen mahdollisista keskinäisistä jääviysongelmiin vivahtaneista kytkennöistä….

* * *

Joten ei vihreiden kannata tuosta lakivaliokunnan johtopaikasta olla huolissaan. Heidi Hautalalta löytyy jytyä tähän hommaan mielestäni erinomaisesti.

Ja onhan Kirsi Ojansuu toiminut Kelan valtuutettuna, jonka kautta hän tuntee hyvin sosiaalisen vakuuttamiseen liittyvät merkkaamattomat miinakentät ja sosiaaliturvaverkkojen isoksi repsahtaneet aukot.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus