Erilainen elokuu

  • WilleWau

Elokuu on Euroopassa jo ilmastollisista syistä kaikkein kiihkein lomakuukausi. Suomessa jo palaillaan töihin ja koulun penkeille. Moraalisesti hyväksyttävissä oleva hurvittelukausi hiipuu ja kunkin paikkakunnan virallinen tapahtumakalenteri alkaa näyttää tyhjää. Vaikka kesä jatkuu ja pilkettä silmäkulmissa piisaa.

Pitkäjänteisen työn tuloksena originellit tapahtumat kuten MM-tason suojalkapallo ja eukonkanto alkavat niittää ansaitsemaansa huomiota maailman turuilla ja toreilla.

Hahmottelen seuraavaksi mahdollisesti käyttökelpoista ideaa, jonka ympärille voitaisiin rakentaa Savossa koko kuukauden kestävä julkisuuskynnyksen ylittävä teema.

Lähtölaukaus teemaviikolle tapahtuisi aina 1.8. Tuolloin suoritettaisiin tasa-arvon ja hersyvän huumorin nimissä vedessä eukon ja ukon työntö & vetäisykisa.

Toteutuakseen tämä monista jo tunnetuista ideoista tehty fuusioideariihen tulos; vaatisi vain hiekkaperäisen ja tasapohjaisen järvenrantamaiseman. Jonka varteen myös tarvittavat yleisötoiminnat saataisiin helposti sijoitettua.

Sopivia paikkoja on Savo varmasti pullollaan. Esimerkiksi Nerkoon, Vehmersalmen ja Keiteleen suunnalta löytyy oivasti tilaa sekä tarvittavaa luovaa ennakkoluulottomuutta.

Vedettävällä olisi vapaavalintainen uimapuku ja uimarengas, jonka varassa hänen pitäisi todistettavasti pystyä kellumaan. Vetävällä myös vapaavalintainen uimapuku, paljaat jalat.

Tyylinä voisi olla esimerkiksi työnnössä vedettävän jalat olalla ja vetäisyssä vetäistävän jalat kainaloissa.

Veden maksimisyvyys 150 cm. Matka olisi yhteen suuntaan 50 metriä. Yhteensä 200 metriä. Tyylin vaihto 50 metrin jälkeen. Uimarenkaan ja roolien vaihto 100 metrin jälkeen. Parhaan yhteisajan saanut olisi voittaja.

- - -

Oheisohjelmasta.

Jorma Uotisen ehdottaman tanssipaikan puitteissa voitaisiin esittää veteen liittyvän erotiikan aluetta modernin tanssin keinoin.

Tai sitten jos tuo ehdotus menee paikkakuntakohtaisesti liian rohkealle alueelle, niin samaan yhteyteen voitaisiin levittää savolaiseen järvenrantamaisemaan sopivia beach - volleyn suloja.

- - -

Mikäli sitten elokuu Suomessa osoittautuu kelien suhteen ongelmalliseksi, niin tässä olisi yksi uusi hallihankeidea Suomeen lisää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus