Erona yksi aa, toinen aina saa.

  • WilleWau

Ikea. Ike.

Siinä suurin tämän hetken ero pääministerin ja ulkoministerin naisepisodeista.

- - - -

Rakkaus on yksi maailman kaikkeuden hienoimpia asioita.

Vaan, jos sen yhteyteen aikuisten ihmisten välillä kuuluva toiminta on vain viettitoiminnan jatkeena olevia erilaisia asentoja, niin kyse lienee aivan jostain muusta.

Eikä siinä mitään, jos tuo pelkkä viettiliiketoiminta sopii molemmille osapuolille.

- - - -

Lähipäivinä saatamme kuulla pääministeri Vanhasen selittämässä saamiensa Iken julkisuusoppien mukaisesti sitä, että hän sanoi kaiken Susanin välillä alkaneen aikanaan Ikestä.

Toimittaja oli vain kuullut sanan tahallaan väärin. Jolloin julkisuuteen tuli tieto, että kaikki alkoi mukamas Ikeasta. Ike oli kertonut luottamuksellisesti, että virka-aseman turvin naisia on aina miesministerille tarjolla, niin halutessaan ruuhkaksi asti. Kokeile vaikka nettiä.

Tunnetuin seurauksin. Tosin ennen prinsessaa ja puolta valtakuntaa haettiin ihan oikeasti hovista.

- - - -

Toivotaan molemmille ministereille onnea rakkauselämäänsä.

Kuitenkin teleoperaattorit ja Supo voisivat yhteisvastuullisesti hankkia Ikelle full pre-paid liittymän, josta voi vuosittain lähettää yksityiseen tarveharkintaan liittyvää 200 000 tekstiviestiä.

Tässä nerokkaassa SuppisDubbis - liittymässä lähettävä numero vastaanottajalle vaihtuu joka kerran jälkeen ja vastaanottaja saa itse uskoa, onko asialla Ike itse vai ei.

Vaihtuva numero napataan kulloinkin tekstiviestin välitysvuorossa olevan operaattorin vapaana olevasta numerosarjasta, jolloin Ike voi aivan huoletta antaa kielellisen instrumenttinsa laulaa…

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:04

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus