Eroottinen elokuu 2007

  • WilleWau

Tipaton tammikuu Suomessa on tullut ainakin teemana aikuisväestölle tutuksi. Kuitenkin yksi suurimmista ihmiselon voimavaroista odottaa mielestäni arvoistaan kuukautta.

Ehdotankin nyt vuodesta 2007 alkaen vietettäväksi eroottista elokuuta. Koko Suomessa.

Ihmisen seksuaalisuus ja erotiikka hyödyntävät täysimääräisesti ns. kaukoaisteja: näköä, kuuloa, hajua, makua ja etenkin tuntoa. Huikeaa vauhtia teknistyvässä ja mekaanisia rutiineja suosivassa nykymaailmassa seksuaalisuutta ei pysty kuitenkaan oppimaan pelkästään käyttöohjekäsikirjaa tutkimalla. Vielä siis löytyy kaukomaita ja avaruutta lähempää laaja alue, johon tutkimusmatkan joutuu jokainen vuorollaan tekemään ihan perinteisellä käsikopelolla. Osin huhupuheiden ja XXX-teollisuuden hydrauliikkahaaran tuotteisiin turvautuen. En tosin minä, mutta kaverit. Luullakseni. Ja toisella silmällä tiiraten.

Nykyisin ovat visuaalisen ulkoisen kauneuden ja ikuisen nuoruuden korostaminen saaneet huikeat mittasuhteet. Moni mieskin meikkaa. Kainalokarvojen ajelusta puhumattakaan. Tatuoinneista on tullut uudenajan in-signaaleja. Kalakukkomaisen kauniit kaarteet ovat naisväelle kauhistus. Ergonominen gotleettityyppinen pyykkikorikantoon sopiva vatsa on heteromiehelle painajainen. Tosin minunkin paras puoli taitaa olla lihaksikas takapuoli.

Koska tuon Method - Tabermannin ja sitä tukevan australialaisen sekä brittiläis-sveitsiläisen tutkimuksen terveysvaikutukset tuntuvat sen verran merkitykselliseltä, että tätä aluetta olisi hyvä syynätä syvemmältä ja useammalta kantilta.

Olisiko asiassa Krokotiili-Dundeen ja Muikku-Ossin palaverin paikka?

Teemakuukauden aihepiirillä olisi varmasti suurta kiinnostusta ulkomaita myöden, koska Euroopassa elokuu on jo ilmastollisistakin syistä tärkein lomakuukausi. Itse kunkin meistä olisi hyvä saada kokemuspohjaista tietoa parisuhteen seksuaalisista jännitteistä, ristiriitatilanteista ja vallankäytön elementeistä. Ihan globaalisti.

Muuten. Onko meitä tarkoitettukaan tässä(kään) asiassa yksimielisiksi?

Erotiikan tuntevien asiantuntijoiden valjastaminen teeman tieteellisen puolen salaisuuksia raottamaan olisi oiva veto.

Interaktiivisia luentoja ihmisen ikäkausien seksuaalisuuden haasteista voitaisiin toteuttaa luovasti eri osapuolten kanssa. Hyvää valaistusta aiheen tunnetiloihin, etiikkaan ja fyysiseen puoleen voisivat tuoda nykyajassa kiinni olevat teologit ja seksologit. Poliittiset puolueet voisivat julkistaa vihdoinkin kukin oman eettisen eläväisen erotiikan ohjelmansa.

Ja mitä eroottisen elokuun jälkeen…. Kostean seksikäs syyskuu???? Ainakin syyssateen ropistessa miellyttävästi ulkokattoon….

Muuten. Voisiko Taiteiden yön lisäksi kehittää erotiikan eri alueisiin avoimesti kohdentuvan Taipeiden yön?

Akrobatiaa hipovassa ja hormoneja hyrisyttävässä yhteistyössä nyt Helsingissä piipahtaneiden Asem - maiden ruohonjuuritason kansalaisten kanssa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus