Henkisen kansanmurhan perustasta

  • WilleWau

Hakukoneilta putkahtaa joskus aivan kuin vahingossa todellisia löytöjä.

Suurimpia nykyisen informaatiotulvan bluffeja väitetään monesti olevan erilaisia tutkimuksia tai viranomaisten antamia lukuja.

1990-luvun kansallisen pankkikriisin vaikuttavuudesta mm. itsemurhien määriin on puhuttu vähän.

Työttömien määrä on käsittääkseni ollut koko ajan ilmoitettuja lukuja suurempi.

- - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - -

"Kansanterveys romutettiin, vanhukset kärrättiin kaatopaikalle, puolen miljoonan työttömyys puolitettiin elokuussa 1997 jakamalla todellinen työttömien määrä kahdella!

Tavasta tuli virallinen työttömyyden määrittämistapa, jota yksikään rakkikoira missään aviisissa ei ole kyseenalaistanut. Tälläkin hetkellä maaliskuussa 2009 Suomessa on yli 400.000 työtöntä, vaikka virallinen luku on vain runsaat 180.000.

Tilastokeskus laskee työttömiksi kortistolaisiksi vain ne jotka ovat päivittäneet työnhakukorttinsa mittauskuukauden aikana.

Kun työvoimatoimistot jakavat yleisesti vuoden päivityksiä ja vielä yleisemmin puolen vuoden päivityksiä, esimerkiksi tammikuun 2009 tilastosta jäivät piiloon kaikki ne, joiden kortti päivitettiin helmikuun alun ja joulukuun lopun 2008 välisenä aikana!

Lisälumeeksi keksittiin erilaisia aikuisten päiväkerhoja, joista työttömät joutuivat kotiin palatessaan hakemaan sosiaalitantoilta rahaa elämiseen. Todelliset työlliset eivät tarvitse sosiaalitukia.

Vanhanen ihmetteli Kalevalanpäivänä televisiossa, että 2006 laadittu operaatio ei sitten toteutunutkaan. Työttömät eivät työllistyneetkään. Kaikki täysipäiset sen tiesivät jo 2006.

Ei suomalaisia orjuuteta, ei edes kuolemattoman Vanhasen käskystä."

Lue lisää > http://rouhiainen.blogspot.com/

2 kommenttia

Flash-Bang

20.5.2009 14:51

Juurikin näin. Unohdettu kansa. Maton alle lakaistu ja aliarvioitu. Arviot työttömien määrästä vaihtelevat niin suuresti että epäilen ettei kukaan tiedä todellista määrää. Oma arvioni on tälle kesälle noin 600 000. Tämä perustuu pitkälle siihen seikkaan että viime laman aikana oli noin 500 000 työtöntä. Nyt katosi suurteollisuudesta niin paljon että sen loppulukeman on pakko olla suurempi.

Miten kuluttamalla saisikaan laman nousukauteen kun ei ole mistä kuluttaa. Ne ketkä ovat olleet ikänsä työelämässä eivät taaskaan kuluta koska he ovat yleensä hankkineet kaiken mitä tarvitsevat 60 ikävuoteen mennessä. Meidän tarvitsee vaihtaa kaikki nuo (noin)200 fakkiutunutta oman edun tavoittelijaa ennen kuin mikään muuttuu miksikään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus