Historian härskein puhallus

  • WilleWau

Tätä juttua ei kannata lukea, jos et halua, että Sinuakin alkaa kyrsimään päättäjiemme kierous.

Toivon kuitenkin, että mahdollisimman monella suomalaisista yli puoluerajojen; on edes hetki aikaa perehtyä perustuslain ”uudistamiseen” eli HE 60/2010 sisällytettyihin maanpetoselementteihin, joista virallinen media on vaiennut. Ainakin toistaiseksi.

Tämän seuraava juttu on tullut yllätyksenä monille kokoomuksen, keskustan, sdp:n, rkp:n, vihreiden, vasemmistoliiton ja kristillisdemokraattien kannattajalle, kun hekin ovat tajunneet mitä Suomen itsemäärämisoikeudelle on tapahtumassa.

Perussuomalaisilla on taas hallussaan kaikkien aikojen jytky. Mikäli tässä asiassa perussuomalaiset suostuvat tekemään takinkäännön, niin sitten voi vain arvailla, mitä kaikkea kekseliäät kansalaiset kykenevät valtakoneistoa kohtaan keksimään.

* * * * * * * * * * * *

Tässä lainaus perussuomalaisten kansanedustajan Raimo Visttbackan puheesta 10.2.2011 eduskunnassa:

"Lakiehdotuksen 94 ja 95 §:issä ehdotettu muutos lisäisi Suomen täysivaltaisuuden kannalta tehtävien toimivallan siirtojen päättämistä enenevässä määrin eduskunnan yksinkertaisella enemmistöllä. Tällainen muutos toimivallan siirtojen päätöksentekoon on mielestäni arveluttava. Jos toimivallan siirrossa on kyse merkittävästä eduskunnan toimivaltaan puuttumisesta, ei sitä mielestäni tulisi tehdä yksinkertaisella enemmistöllä.

Perustuslakiin ehdotetaan myös sitä, että otettaisiin säännökset Suomen täysivaltaisuuden kannalta merkittävää toimivaltaa koskevista siirroista Euroopan unionille, kansainväliselle järjestölle ja toimielimelle. Tällainen merkittävä siirto voitaisiin ehdotuksen mukaan tehdä eduskunnassa vähintään kahden kolmasosan enemmistöllä.

Merkittävä toimivallan siirto saattaa vaarantaa kansainvälisen velvoitteen muodossa valtiosääntömmekin tarkoittamia kansanvaltaisia perusteita."

Mikäli HE 60/2010 hyväksytään myös uudessa eduskunnassa, niin käytännön vaikuttavuuksia voivat olla esimerkiksi seuraavat:

* Suomi EU-liittovaltion osavaltioksi
* Suomi Nato-jäseneksi
* Suomi luovuttaa budjettivallan EU:lle
* Suomi luovuttaa verokanto-oikeuden EU:lle
* Suomi luovuttaa maanalaisten materiaalien hallinnan EU:lle
(mineraalit, pohjavesi, ydinjätesäilytykset)
* Suomen työeläkeiän ja työeläkeasioiden päätäntävalta EU:lle
* Suomen työasioiden sopiminen, kuten palkka-asiat EU:lle
* Suomen sosiaaliturvan ja sen tason päättäminen EU:lle

Tosiasioitahan Suomessa ei tunnusteta, vaan niistä vaietaan. Varsinkin, jos uhkana on omien valta-asemien menetys.

Suomen Eurooppa-ministeri Astrid Thors/rkp on ollut tästä asiakokonaisuudesta hiljaa, koska hänen edustamansa arvomaailman mukainen märkä uni on todella lähellä toteutumistaan.

Surullista tässä on ainakin se, että jos tämä edustaa suomenruotsalaisen kansanpuolueen peräänkuuluttamaa avoimuutta, niin mitähän kaikkea meille ei ole kerrottu taikka ei ole tullut koskaan ilmi.

Toivotaan, että perussuomalaisten kansanedustajat tekevät tyhmiä ja tarkentavia kysymyksiä todella paljon sekä pitkään, koska muuten monent rkp:n rakentamat miinakentät saattavat jäädä paljastumatta.

* * * * * * * * * * * *

Suomi maanpetoksella ja kansan enemmistön tahdon vastaisesti EU-liittovaltioon! HE 60/2010 toimivalta - osa 1/5: http://bit.ly/cWITaZ

Suomi maanpetoksella ja kansan enemmistön tahdon vastaisesti EU-liittovaltioon! HE 60/2010 toimivalta - osa 2/5: http://bit.ly/f5AOvZ

Suomi maanpetoksella ja kansan enemmistön tahdon vastaisesti EU-liittovaltioon! HE 60/2010 toimivalta - osa 3/5: http://bit.ly/feCJc8

Suomi maanpetoksella ja kansan enemmistön tahdon vastaisesti EU-liittovaltioon! HE 60/2010 toimivalta - osa 4/5: http://bit.ly/eL2Lm7

Suomi maanpetoksella ja kansan enemmistön tahdon vastaisesti EU-liittovaltioon! HE 60/2010 toimivalta - osa 5/5: http://bit.ly/eZ61Jt

* * * * * * * * * * * *

Perustuslain toiseen käsittelyyn uudessa eduskunnassa tarvitaan ainakin 67 sellaista kansan edustajaa, jotka ovat tässä perustuslain toisessa äänestyksessä paikalla istuntosalissa ja äänestävät EI.

Siksi ihmettelen sitä, että valtamediat eivät ole selvittäneet uusien kansanedustajien kantoja perustuslain HE 60/2010 toista käsittelyä varten.

3 kommenttia

MAgrippa

25.4.2011 11:45

Toivottavasti olet postannut materiaalia persuille. Kokoomus on tässä pääpelurina, ja muista puolueista ei voi olla varmoja. SDP:stä voit löytää isänmaallisia, ehkä heille.

Maanpetos ei ole tämän yhteydessä liioiteltu sana. Kummallista, että jos valmistelee maanpetosta joukolla eikä yksin, siitä ei jää kiinni, tai ainakaan rangaistusta ei saa.

Kaikkien EU-maiden julistaminen yhtaikaa NATOon olisi muuten Suomelle ainoa keino päästä jäseneksi ilman että naapurimme estää sen valloittamalla meiltä kapean rannikkokaistaleen etelästä. Mitään järkeä ei tällaisessakaan liittymisessä olisi, sillä NATOn mukaan emme saisi sieltä tueksemme missään sodassa minkäänlaisia maajoukkoja.

Nyt taas pitää kysyä, mitkä tahot mainituissa operaatioissa hyötyisivät?
Eli ketkä ovat tämän takana?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

25.4.2011 14:43

Tietoa on mennyt myös persuille. He ovat olleet koko varpaillaan ja vastaan noiden HE 60/2010 94§ ja 95§ vaikuttavuuksien suhteen.

Mutta mitä useampi tietoa päättäjien suuntaan laittaa, niin sitä parempi.

Helsingin Sanomien pääkirjoitus 5.2.2011 kertoo mielestäni sen, että näitä törkeyksiä ei tulla valtamedian toimesta edes kertomaan. "Perustuslaki ottaa askeleen oikeaan suuntaan" ---- http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Perustuslaki+ottaa++askeleen+oikeaan+suuntaan/HS20110205SI1MA01gt3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus