Honkaa ihailemassa

  • WilleWau

Tulipa käytyä Espoossa ihailemassa suomalaista taitofutista.

Ei tullut muuten lähdettyä, mutta pari savolaista ystävääni tuli yllätysvisiitille ja yllyttivät mukaansa.

Yllättävän värikästä peliä, vaikka helle varmasti verotti pelaajien tehosta osansa.

Pelihän päättyi Hongan voittoon 2-0.

Tilanteiden valossa lukemat olisivat voineet olla 6-2 Hongalle, vaan maalivahdit pelastivat muutamia todella pahoja paikkoja.

Hongan Tero Koskelan kiskaisu vaparista suoraan verkon takaperukoille käy kuukauden maalista. Pieni moka Tepsin muuten hyvin pelanneelle molarille Jukka Lehtovaaralle oli tuossa maalissa pienoinen sijoittumisvirhe.

* * * *

Ainahan pelissä kuin pelissä on parantamisen varaa, mutta kunhan Espoossa katsomo-olosuhteet ja kulkuyhteydet julkisilla välineillä saadaan kuntoon, niin Tapiolan urheilupuistosta voi tulla monen lajin helposti tavoitettava kehto.

Kaikilla ei ole omaa autoa, joten julkisten yhteydet pelipaikalle ja linkitys valmiiksi YTV:n reittisivuille kunkin seuran omille www-sivuille tulee olemaan jatkossa hyvää katsojapalvelua.

Tulevan Espoon metron reitin kaavailusta en ole kärryyillä, mutta kyllä sen reitti pitää saada koukkaamaan Tapiolan urheilupuiston kautta.

Onhan siinä Orionin isot tehtaatkin aivan naapurissa.

* * * *

Eilisen pelin suhteen, monet kentällä olleista pelaajista ansaitsevat kehuja. Vaan oli hienoa nähdä Janne Saarisenkin ottavat pelitilanteissa miestä tavalla, jota on jäänyt maajoukkuepeleissä monesti odottamaan. Kovasti, palloa pelaten ja vastustaja sääntöjen mukaisesti lentoradalle lähettäen.

Se mitä soisi Suomessa entistä enemmän näkevänsä on taitava lyhytsyöttöpeli laitojen kautta läpimurtoihin ja erityyppisiin keskityspalloihin pyrkien. Vöyryä vöyryn perään.

Nyt varsinkin Tepsin yritykset kilpistyivät läpimurtoyrityksiin Hongan keskustasta, jossa Hannu Patronen monesti korjasi sijoittumisellaan ja oikea-aikaisuudellaan Tepsin tornien tornilta One Armandilta pallon Hongan haltuun.

* * * *

Vaan toivotaan, että nykyinen suuntaus entisten taitavien aktiivipelajien tulosta valmennuspuolelle jatkuu, koska sitä kautta alkaa varmasti löytyä myös oikea levon ja tekemisen suhde.

Urheilujoukkueelle erittäin tärkeitä ammattilais- ja vapaaehtoispohjalla toimivia taustajoukkoja unohtamatta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:22

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus