Kenen asialla vasemmisto on?

  • WilleWau

Hyvä vaan, että Citystä voi lukea kansanedustajien kommentteja.

Sen ymmärrän erityisen hyvin, jos keskusta ja kokoomus eivät ole palkkatyöläisen asialla. Vaan mitä ihmettä tapahtui hallituksessa Lipposen kausilla?

Tyrmistys on ollut ainakin omalla kohdallani aikamoinen, kun selvisi ensin pikku hiljaa ja sitten nopeasti rojahtaen, että SDP, vasemmisto ja ay-liike ovat olleet mukana tekemässä todella rumia temppuja palkkatyöläisen oikeusturvaan. Varsinkin, jos sattuu sairastumaan tai vammautumaan työssään pysyvästi. Työtapaturman tai ammattitaudin takia.

Tohtorin ja professori Arajärven yhden miehen selvitykset ovat olleet vakuutusyhtiöiden nykyasemaa suosivia.

Sehän luotiin 1990-luvun pankkikriisin yhteydessä. Tuolloin vastuuvapauden päättäjille tuoneet lakimuutokset saatettiin voimaan takautuvasti. Yksi isoimmista rahallisista kupruista tehtiin SYP1 SYP2 järjestelyssä, joka on onneksi dokumentointi tuosta ajasta dokumentoituun kirjallisuuteen hyvin.

Vakuutusyhtiöiden ylivaltaa entisestään korostaneiden lakimuutosten huhutaan aiheuttaneet oikeusministerinä toimineen Johannes Koskisen pikaerottamisen. Koskinenhan on yhtenä erittäin harvoista demareista johdonmukaisesti kritisoinut vakuutusyhtiöiden ylivaltaa Suomessa. Alkaen omista ammattiyhdistysajoistaan.

Täältä lisätietoa eduskunnan ja hallituksen toimista 2003 - 2007
> Yhteenvetoa nelikantaisesta lainsäädäntömallista
http://ajankuva.blogspot.com/2007/07/yhteenvetoa-nelikantaisesta.html

Nelikantaisesti toimiva lainsäädäntömalli ja vakuutusoikeudellinen tuomioistuinjärjestelmä ovat mielestäni kaikilta osin laittomia.

Se ihmetyttää, että kuinka tietämättömiä tai muistamattomia noissa juonnikkaissa lakimuutoksissa vallankäytön ytimessä olleet politiikot ovat olleet. Nykyistä oikeusministeriä Tuija Braxia myöten...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:48

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus