Kuuban elimet uuteen uskoon

  • WilleWau

Kun potkaisee tyhjää Castron Fidelin; aloittaa se Amerikan Yhdysvaltojen kupeessa melkoisen valtapelin.

Tulin lukeneeksi Serge Raffyn kirjan - Fidel.

Suosittelen kirjan lukemista kaikille Kuuban lähihistoriasta kiinnostuneille. Vaikka olen tiennyt, että se on verinen, niin eivät nuo Castron veljekset mitään pyhäkoulupoikia ole olleet. Alun alkaenkaan.

Vaikkakin Fidel on tasavallan presidenttimme kanssa koulutukseltaan lakimies, niin uskon, että Kuubassa olisi oiva kansainvälinen tehtäväkenttä Halosen - Arajärven pariskunnalle, kun pesti Mäntyniemessä päättyy.

Lähi-itä ja Afrikka ovat mielestäni alueita, joissa pelkällä länsimaisella logiikalla ja ilman suurvaltojen satsauksia ei liene pysyviä tuloksia koskaan saatavissa.

Kuubasta on löydettävissä myös oppia sillä varalle, että kun virallinen Suomi aina silloin tällöin miettii maanpuolustuksensa ulkoistamista.

2 kommenttia

augiem

9.1.2009 20:43

Kiistelty kirja. En ole mikään fidelisti mutta jollain tavalla sympatiseeraan ukkoa, joka on selvinnyt useista CIA:n murhayrityksistä. Kuubassa ainakaan kukaan ei pystyisi varastamaan muilta sijoittajilta 50 miljardia jollain ponzi-huijauksella :)

Toivottavasti uudistukset vauhdittuvat, saarto puretaan ja bisnes elpyy, ilman näitä IMF/WB/WTO hapatteita. Kuubalaiset ansaitsevat parempaa kuin ajautua kulutustavaraksi kansainvälisille korporaatioille.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus