Laillisuusvalvontaa omavalvontana?

  • WilleWau

Poliisin ylijohdon tehdessä omaa tutkimustaan Rosenholz - aineiston ym. siihen liittyvän materiaalin käsittelystä Suomessa, niin lienee mahdollista esittää kaksi kainoa toivomusta?

1. Tekstimuotoisen julkaistavan raportin tai yhteenvedon mukaan selventävät graafiset kaaviot kaiken Stasi - materiaalin liikkeistä ja sen tarkasta sisällöstä tietäneistä henkilöistä.

Yhteenveto poliisin omasta tutkimuksesta ja kaavioista vapaasti kansalaisten luettavaksi nettiin.

2. Sen jälkeen voitanee tehdä asianmukaisesti kilpailutettu ostopalvelusopimus Stasin toiminnasta tietävien ulkomaisten ja ainakin finlandisierungista vapaiden tutkijatahojen kanssa. Siis sen suhteen, keitä suomalaisia henkilöitä listalla löytyy ja mistä toimista he ovat Stasin - listoille päätyneet sekä mikä heidän yhteiskunnallinen statuksensa tällä hetkellä on.

Loppu on sitten joko suomalaisten päättäjien muodostaman koneiston luotettavuuden joutsenlaulua tai heiltä edellytettävän jokapäiväisen eettisen ja moraalisen toiminnan laadullista ilmentymää….

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus