Madonnaa Suomen odotellessa

  • WilleWau

Ahtisaaren Nobel - juhlissa esiintyi myös Up side Down” hittitähti Diana Ross.

Hänestä muistuikin vanha vitsi mieleeni.

Se meni muistaakseni jotenkin näin.

* * * * * * *

Suomalainen maailmanmatkaajamies oli Las Vegasissa Diana Rossin konsertissa. Hänen paikkansa oli kuin sattumoisin ison konserttisalin edessä.

Koko konsertin ajan hänestä tuntui, että itse Diana Ross piti silmäpeliä hänen kanssaan ja ei ollut uskoa korviaan, kun konsertin jälkeen yksi Diana Rossin henkivartijoista tuli pyytämään häntä back - stagelle.

”Ei voi olla totta! Tätä eivät kyllä kaverit Suomessa usko”, suomalainen maailmanmatkaajamies ajatteli mielissään, mutta uskaltautui lähtemään back - stagelle, kun oli ensin varmistanut, että lompakko löytyi varmasti takataskusta.

Back - stagella oli paljon kansainvälisiä silmäätekeviä. ”Ei voi olla totta! Tätä eivät kyllä kaverit Suomessa usko”, suomalainen maailmanmatkaajamies ajatteli mielissään ja huomasi Diana Rossin vilkuttavan ja iskevän silmää hänelle. Wau!

Konsertin jälkeiset pikkujuhlat olivat loppumaisillaan, kun taas yksi Diana Rossin henkivartijoista tuli pyytämään häntä Diana Rossin pukuhuoneeseen. ”Ei voi olla totta! Tätä eivät kyllä kaverit Suomessa usko”, suomalainen maailmanmatkaajamies ajatteli mielissään, kun oli ensin varmistanut, että lompakko löytyi varmasti takataskusta.

Pukuhuoneessa tämä suomalainen maailmanmatkaajamies pääsi sitten juttelemaan kahden kesken Diana Rossin kanssa. Ja juttua piisasi. Pienten suolapalojen ja virvokkeiden piristäessä mukavasti tunnelmaa.

Kello alkoi olla jo paljon suomalainen maailmanmatkaajamies ajatteli tehdä lähtöä, kun Diana Ross ehdotti, että lähdettäisiin hänen sviittiinsä viettämään yötä kahden kesken.

”Wau! Ei voi olla totta! Tätä eivät kyllä kaverit Suomessa usko”, suomalainen maailmanmatkaajamies ajatteli mielissään, kun oli ensin varmistanut, että lompakko löytyi varmasti takataskusta.

Niin mentiin Diana Rossin sviittiin, jossa tunnelma oli pikkuvarpaita myöden kihelmöivän intiimi. Pikku hiljaa suomalainen maailmanmatkaajamies ja Diana Ross antoivat rakkauden työkalujensa työstää toisiaan ja Las Vegasin yössä kuultiin monikulttuurillista satiinilakanoiden sinfoniaa. Nautinnollisten huokausten kera.

”Wau! Ei voi olla totta! Tätä eivät kyllä kaverit Suomessa usko”, suomalainen maailmanmatkaajamies ajatteli mielissään.

Yö sujui kuin siivillä ja pikku hiljaa suomalainen maailmanmatkaajamies sekä Diana Ross nukahtivat onnellisena toistensa syliin.

Yhteisen aamupalan ja aamun uusintakierroksien jälkeen suomalainen maailmanmatkaajamies teki pois lähtöä ja Diana Ross kysyi kohteliaasti, että saako hän kysyä vielä yhden kysymyksen?

”Totta kai”, vastasi suomalainen maailmanmatkaajamies.

”No, kaiken eroavaisuuden välillämme ymmärrän, mutta miksi pidit koko ajan rakastellessamme toista kättäsi pakaran päällä!”

” Ei siinä mitään. Viimeksi, kun pääsin olemaan julkkiksen kanssa tällä vissiin; taisi olla Madonnan kanssa, niin lompakkoni vietiin ”, vastasi suomalainen maailmanmatkaajamies tyynesti ja Diana Rossilla oli naurussa pitelemistä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus