Ministeri Gerry Brownlee - jatkoa

  • WilleWau

Monenlaista lisätietoa tuntuvat nyt erilaiset uutiskanavat aiheen tiimoilta pukkaavan. Upeaa huomata, että nuoremman sukupolven edustajat iskevät nyt ulostuloillaan iskevät tervehdyttävää valoa Suomen pimeyden ytimiin. Pyytäen rohkeasti jopa apua uusi-seelantilaisilta. Mikä ymmärsin tämän globaalin Twitter-yhteisön viestin tekstejä oikein?

Dear #NZ. Please help Santa Claus of #Finland Part 1
https://twitter.com/Vaaliliitto/status/184861883608731648

Dear #NZ. Please help Santa Claus of #Finland Part 2
https://twitter.com/Vaaliliitto/status/184858948644519936

Näiden linkkien takaa avautuvien videoiden katsomisen jälkeen, uskoni joulupukkiin on palannut. Vaikken paljoa vieraista kielistä paljoa ymmärräkkään. Niin mielenkiintoista on jossain vaiheessa kuulla, miten tuollainen joulupukkihuumori ulkomailla uppoaa...

Tulee ihan mielen Rare Exportsin parhaat palat.

Jotenkin tuntuu siltä, että tämä ministeri Brownleen synnyttämä kohu saattaa olla parasta mitä Suomelle ja suomalaisille on tapahtunut vuosikymmeniin.

Varsinkin, jos tavalliset uusi-seelantilaiset ja suomalaiset alkavat sekä pääsevät vertailemaan perustietoja maittensa välillä. Suoraan ilman päättäjiä ja kielimuureja.

Tässä on nyt käsittääkseni tiedotusvälineillä molemmissa maissa tuhannen lampaan taikka joulupukin paikka. Ihan perustiedonvälitykseen.

Kirjoitettaessa soi Frederik

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus