Musiikin mäyräkoira

  • WilleWau

Valtiovierailut tapahtuvat monesti kaupan ja teollisuuden valtuuskuntien ryydittäminä.

Ja hyvä niin. Sähköiset asiointi- ja kaupankäyntijärjestelmät mullistavat maailmaa, mutta edelleenkin perusta kaikelle menestykselle luodaan toimivien ihmissuhteiden kautta.

Teknisen kehityksen ansiosta uusia sisääntuloväyliä ihmisten sydämiin edustavat ainakin korvat ja silmät. Senpä takia meidän pitäisi saada viimeinkin arvovaltaisten kaupallisten valtuuskuntien mukaan edustajia suomalaisesta rockmusiikkimaailmasta.

Perusteena se tosiasia, että virallisten manoveerien lisäksi tarvitaan sideaineksia hyviin suhteisiin molempien osapuolten ruohonjuuritason sykkeestä.

Tämän hetken suomalainen rockmusiikki on vientituotteena yksi eniten kasvupotentiaalia sisältävä tuotannonala. Varsinkin systemaattisemman valtiovallan tukeman kauppapolitiikan saralla.

Ehdotuksenani on, että suomalaisen panimoteollisuuden mäyräkoiraa laajennetaan raikkaaksi pakkauskooksi rockmusiikin myynninedistämispuolelle.

Suomalaisten muotoilijoiden avulla CD-mäyrispakkaukselle löytyvät varmasti materiaali, muoto ja värit, jotka houkuttelevat pakkauksen saajan ottamaan myös sisällön aktiivikäyttöön.

Ensimmäinen 12 kappaleen CD:n setti edustaisi suomalaista englanninkielistä rockmusiikkia. Vetokoukkuina: HIM-Rasmus-Nightwish-Hanoi Rocks-Leningrad Cowboys-Negative. Jatkotykityksinä: Children of Bodom-Waltari-Tarot-Stratovarius-Sonata Artica-69 Eyes.

CD-levyn tyhjille ROM-raidoille tuotettaisiin sisältöä tietokoneisiin kunkin bändin musiikki-, keikka- ja ajatusmaailmasta. Musamäyriksen levysettiä vaihdeltaisiin vuosittain.

Asiaa rupeaisi hoitamaan alan ammattilaisten työyhteenliittymä Larvannon Lataamo (LL). Se olisi jatkossa formaateista vapaa asian käytännön puolen hoitaja ja saisi rahoituksensa Raha-automaattiyhdistyksen, Veikkauksen, Teoston ja Gramexin voittovaroista.

Ammattikyynikkojen suhteen ideaa ja pakkauskokoa voisivat vapaasti hyödyntää jatkossa kaikki suomalaiset musiikkilajit. ”Anna oiva ja hyvin soiva setti Suomi-musiikkia lahjaksi.”

Toki rockmusiikin suurlähettiläät liikkuisivat ensi alkuun eri kulkuneuvoilla ja ohjelmalla varustettuna kuin virallisempi väki, mutta kuitenkin samaan aikaan valtiovierailun kohdemaassa liikkuen. Yllätyskeikkoja pubeissa, puistoissa ja kouluissa.

Tärkeintä olisi tavoittaa juuri niitä ruohonjuuritason ihmisiä, joidenka kautta kaikenlainen edistyksellinen loppujen lopuksi alkaa, kehittyy ja pullahtaa kukoistukseensa tai kuihtuu pois.

Musamäyristä jaettaisiin kunkin valtiovierailun yhteydessä ainakin 1000 kappaletta. Viralliselle VIP-kokoonpanolle olisi tietysti omat erikoismäyriksensä.

Tuo 1000 kappaleen määrä jaettaisiin henkilökohtaisesti. Alkaen kohdemaahan saapumisesta. Ilman hanureiden vilauttamisia, vaikka niitäkin mukana instrumentteina olisikin.

Musamäyrikselle kehitettäisiin tekstiviestikilpailulla vieläkin paremmalta kuulostavia sloganeita kuin tyyliin: ”Meet The Real Finnish Meat-Beat!” - ”Pure Hound Dog Pack!”

* * * * *

Eikä sitä koskaan tiedä, minkä sortin "rokkiromoottori" asuu vientiasioista vastaavan ministerimme Väyrysen Paten sisuksissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus