N.O.H.-sessioilla parisuhde vörkkimään

  • WilleWau

Tuntuu hullulta, että vaikka ihminen on jo kauan aikaa voinut käyttää tekstiviestejä toisen osapuolen esilämmittelyyn koko päivän ajan, niin edelleenkin aviollinen seksielämä pitää hoitaa valmiiksi väsyneenä työpäivän ja kotitöiden päätteeksi. Välillä tuntuu, että vaikka seksielämää varten luonnon luomat jaloimmat sekä sielun sisimmät peruskalut huutaisivat oikeutetusti toimintaa, niin väsyneen vieruskaverin aidosti väsynyt kuorsaus sammuttaa kaikenlaiset eroottiseksi tulkittavan hormonitoiminnan ulkoiset merkit.

Perhe- ja työelämän yhteensovittamiseksi lienee saavutettavissa seuraavissa pepo-neuvotteluissa Nautinnollisen Ojentautumisen Hurlumhei-etu. Se myönnettäisiin ensi alkuun kerran kuukaudessa lapsiperheellisille takaamaan erotiikkaelämän mahdollisuus oman puolisonsa kanssa parhaaseen mahdolliseen toiminta-aikaan. TV:stä tuttuun nk. prime-time aikaan.

Esimerkiksi arkiaamuna tapahtuvana etuna; virkeänä ja lapset päivätoimiinsa turvallisesti toimittaneina; olisi hyvä solahtaa yhteiselämän sallittuun vaihteeseen kuin aikanaan höyryten puksutteleva Ukko-Pekka raiteillaan kohti Samba-Savon sydänmaita. Nautinnon huippuja lähestyttäessä luvallisesti äänimerkkejä ilmoille ulvautellen. ”Siellä ne taas ihan luvallisesti menee”, tuumaisivat ymmärtäväiset kerrostalonaapuritikin aamukahvipöydässään.

Lyhenteen käyttö mahdollistaisi puhua lastenkin kuullen arkipäivään liittyvien asioiden mukaista turvallista koodikieltä, jolloinka edun aktivointivaiheen selvittelyssä (”N.O.H…?”) ihannevastauksena olisi tietysti toisen osapuolen rutiininomainen OK tai vielä enemmän lupauksia antava; HK (=Himottaa Karmeasti).

Edun voisi kukin pariskunta kohdentaa parhaiten omaan biologiseen kiertoonsa soveltuvaksi. Edun käyttö ei olisi tietenkään kenellekään pariskunnalle pakollista, mutta suotavaa, koska sillä ei voisi käydä vaihtokauppaa Kioton ilmastosopimuksen tapaan. Mikäli N.O.H.-etua käytettäisiin viikonloppuisin, niin verovähennysetuun kuuluisi lapsenvahdin kustantaminen neljäksi tunniksi.

Kerran kuukaudessa tapahtuva yhteiskunnan sponssaama N.O.H.-sessio olisi oiva tapa tuoda esiin ainakin ensi alkuun heterosuhteen ihanuuksia. Lisäetuna pitkällä aikavälillä saataisiin varmasti myös uusia suomalaisia, koska himo erilaisiin asioihin saattaa iskeä yllättäen ja varsinkin hyvin levänneenä. Hyviä esimerkkejä löytynee urheilun saralta. ”Mää vaan vetäsin ihan rennosti ja tämä on lopputulos!”-tyyliin.

Lisäksi lisäetu numero kakkosena voisi sitten jatkossa katsoa digitaalisen mobiili-tv:n kautta vapaaehtoisen warm-up elokuvan. Käteen sopiva mobiili-tv on helppoa kuljettaa mukanaan aina sinne missä aktiivista toimintaa kulloinkin toteutettaisiin. F1-maailmaan nähden kyseessä voisi olla eräänlainen juuri tarpeeseen tähdätty visuaalinen ”worm-up” studio.

Etua käytettäisiin ja valvottaisiin pareille aktivoidun N.O.H.-tunnuksen mukaan. Kyseinen etu ei toteutuessaan kuitenkaan kasvattaisi minkään valtakunnan bonuksia eikä etua voisi vaihtaa rahaksi. Kuluttaja-asiamiehen jämpti ennakkopäätös asiaan lienee helposti hyväksyttävissä?

2 kommenttia

Violet_angel

20.9.2006 12:32

*kannattaa nauraen, mutta miettii jo sinkuillekin sopivaa etua*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

21.9.2006 09:25

Kiitokset palautteestanne.

Eduskuntavaalit ovat tulossa, niin viestiä vaan sinne päin tästä ehdotuksesta paljon myös kaikilta sinkuilta. Toki mielikuvituksella taitavasti jatkojalostaen erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin paremmin soveltuen.

Ja jos hyvän asian puolesta adresseihin tahdotaan nimiä, niin olen aina valmis kuin suntio kolehdin keruuseen.

Toivottavasti Suomessakin nähtäisiin se päivä, että äänestysprosentti nousisi kertaalleen yli 80%:n.

Nähtäisiin tuolloin, että onko muullakin kuin erektiokulman numeroilla vaikutusta ruohonjuuritasolta lähtevään muutosvoimaan. :-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus