Onko oppositio ostettavissa rahalla?

  • WilleWau

Eduskunnassa on viime vuodet ollut loppujen lopuksi aika vetelää oppositiopolitiikkaa.

Varsinkin minua on ihmetyttänyt se, että nelikannan (kolmikanta + vakuutusala) tekemiin lakiesityksiin ei ole saanut tehdä mitään muutoksia. Tästä asiastahan muun muassa vihreiden Osmo Soinivaara kertoi vuoden alussa Hesarissa.

Lakiesitykset ovat koskeneet mm. eläketurvan heikennyksiä ja lakisääteisiin vakuutuksiin liittyvän vakuutusturvan määrittelyn antamista entistä enemmän vakuutusyhtiöiden käsiin.

* * * *

SDP on käynyt ärhäköimään voimakkaasti uudelle hallitukselle ongelmista, joihin sillä itsellään on ollut vuosikausien ajan mahdollisuus vaikuttaa suuresti.

Vaan onko todellisuudessa SDP:lle varattu kabineteissa rooli "hyvinvointíyhteiskunnan" purkamiselle ja se sitten korvataan jotain muuta kautta...

* * * *

Tosin sen tunnustamiseen saattaa mennä vielä aikaa, jos vallassa olevat/olleet isot puolueet noudattavat Markku J. Jääskeläisen/sd (mmm. TELA ry) neuvoa:

"Muuan tuttu tuomari antoi minulle perusneuvon, jota tosin en ole vielä joutunut soveltamaan. Sen mukaan tunnustamaan ei ole koskaan kiire. Jos tunnustaa, voi saada pienemmän tuomion, mutta jos ei tunnusta, ei saa tuomiota lainkaan. Ja sitä paitsi, hän lisäsi, tunnustamaan ehtii aina."

Lähde: 31.07.2006 Uutispäivä Demari

* * * *

Ai, niin ja sitten tuohon otsikon aiheeseen:

Sdp on luopunut suunnitelmasta lomauttaa puoluetoimistonsa henkilökunta heinäkuuksi.

Puoluesihteeri Maarit Feldt-Rannan mukaan perusteena ollut uhka puoluetuen huomattavasta vähenemisestä on poistunut.

Uusi päätös perustuu porvarihallituksen ohjelmaan, jossa luvataan puoluetukeen tasokorotus heinäkuun alusta lukien. Tukeen käytetään lähes 2,8 miljoonaa euroa enemmän kuin kuluvan vuoden budjettiin on merkitty.

Tuki nousee 90 000 euroon edustajaa kohden.

Lomautuksesta sovittiin, kun kahdeksan paikkaa vaaleissa hävinnyt Sdp näytti menettävän jo tänä vuonna puoluetukea noin 370 000 euroa.

Lähde: Helsingin Sanomat 26.4.2007

* * * * *

Onkohan hetkellisesti heikosti menevillä pk-yrityksillä mahdollisuus samanlaiseen tukeen?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:27

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus