Pääministeri Vanhanen ja Finngate - skandaali

  • WilleWau

Pääministeri Vanhasen kihlattu Sirkka Mertala toimi aikansa kuin sattumalta Tapiola-yhtiöissä Björn Wahlroosin siskon alaisuudessa. Markkinoiden pakollisia eli lakiin perustuvia vakuutuksia yrityksille.

Siinähän ei ollut maan tavan mukaan katsottuna mitään jääviyskohtia, jos ajatellaan, että pääministeri Matti Vanhanen oli päättämässä useita muun muassa Tapiola-yhtiöihin liittyviä asioita hallituksessa. Vuodesta 2003 alkaen.

Joten akseli vakuutusala, hallitus, eduskunta ja EU vaatii täydellisen läpivalaisun. Siksi juuri nyt mitataan koko laillisuusvalvonnan uskottavuutta.

Toivottavasti asiat pengotaan nyt perusteellisesti, kuten oikeuskansleri Jonkka on antanut julkisuudessa ymmärtää. Myös miljardien eurojen suuruisten tulonsiirtojen kannalta.

Selvittelyyn pitää siten nostaa myös pitkäkestoiset tasavallan presidentin kuin nelikannan ja eduskunnan sekä valiokuntien toimet.

Apparatsikki Timo Tuovisesta on hyvä aloittaa:
http://ajankuva.blogspot.com/2010/01/nimeni-on-tuovinen-timo-tuovinen.html

...unohtamatta ollenkaan vaalirahaskandaalin lukuisia muita edelleen selvittämättömiä haaroja..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus